10 fun facts για τον μοναδικό Λέοντα!

Πραγματάκια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις ή να απορήσεις!

10 fun facts για τον μοναδικό Λέοντα!


Το Λιοντάρι ξεχωρίζει και λάμπει όπου κι αν βρεθεί! Μάθε λοιπόν και μερικά ωραία πραγματάκια για αυτό!

1. Κάθε φορά που τον βλέπεις να τινάζει το κεφάλι και να σηκώνει τους ώμους λέγοντας «δεν με πειράζει», ένα να ξέρεις: τον πειράζει και τον παραπειράζει. Απλώς, δεν θα το πει και δεν θα το παραδεχτεί ποτέ!

2. Μπορεί να τον ανεβοκατεβάζουμε Drama Queen γιατί εκδηλώνει τα συναισθήματα του μεγαλόφωνα κι επιδεικτικά, αλλά μάθε τούτο: τα προβλήματά του, δεν τα διατυμπανίζει και κρατά πολλά μέσα του. Προτιμάει να τον βλέπεις χαμογελαστό, παρά προβληματισμένο.

3. Όταν θέλει κάτι, δεν τον σταματάει τίποτα. «Σιγά τα ωά», θα μου απαντήσεις κι εσύ. Να σου πω όμως, ότι αυτό που κάνει τον Λέοντα να ξεχωρίζει είναι ότι, μπορεί εκτός από επίμονος, να γίνει και πολύ δυσάρεστος εάν μπεις στο δρόμο του, ενώ προσπαθώντας να κατακτήσει αυτό που θέλει, δεν υπολογίζει τις ζημιές που θα προκαλέσει!

4. Μαζί με τον Αιγόκερω, θα έλεγα ότι είναι τα δυο ζώδια που μπορεί να γίνουν εξαιρετικά αδίστακτα όταν θέλουν κάτι!

5. Αδίστακτος μπορεί να γίνει, αλλά έχει και μεγάλη καρδιά: ίσως να είναι και το μοναδικό ζώδιο που εκθέτει την καρδούλα του τόσο πολύ και είναι και εξαιρετικά καθαρός στα συναισθήματά του.

6. Παίξε μαζί του, να σου μάθει πώς παίζεται το παιχνίδι. Κυριολεκτικά, είναι ανελέητος με όσους πάνε να του την φέρουν.

7. Είναι από τα πλέον καθαρά, διάφανα, αληθινά ζώδια. Παιχνίδια θα παίξει στον έρωτα. Στην ζωή, αυτός που βλέπεις, αυτός είναι. Για αυτό το λόγο και δεν γουστάρει ιστορίες και λοιπές αηδίες.

8. Είναι γοητευτικός γιατί συνδυάζει το θάρρος με μια ειλικρινή προσωπικότητα!

9. Δεν σέβεται όσους δεν σέβονται τον εαυτό τους και…

10. … Αγαπάει τον εαυτό του! Ξεκινώντας από αυτόν, αγαπάει τους πάντες!

Διάβασε επίσης:

Το Fight Club των ζωδίων!

Συγκρίνουμε τον Λέοντα με τον Καρκίνο: Μήπως δεν είναι και τόσο διαφορετικοί;

Ο σωστός τρόπος για να φλερτάρεις και να «ρίξεις» το «θύμα» σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved