Καρκίνος VS Αιγόκερω: Τελικά μοιάζουν πιο πολύ απ’ ότι πιστεύουν

Λες να τους βάλουμε να πλακωθούνε;

Καρκίνος VS Αιγόκερω: Τελικά μοιάζουν πιο πολύ απ’ ότι πιστεύουν


Μπα! Το ανάποδο: αυτοί οι δυο, έχουν περισσότερα κοινά από όσα φαντάζεσαι!

Έχουμε και λέμε:

1. Οικογένεια

Ο Καρκίνος είναι ξακουστός για την αγάπη που τρέφει στο θεσμό της οικογένειας (τον θεωρεί ιερό), μα κι ο Αιγόκερως, δεν πάει πίσω. Λατρεύει την οικογένειά του, απλώς συμπεριφέρεται διαφορετικά. Ο Καρκίνος είναι υπερπροστατευτικός και μπορεί να γίνει επιθετικός αν του την πειράξεις. Ο Αιγόκερως, θα κάνει τα πάντα για την οικογένειά του, ακόμα κι αν είναι λίγο αυστηρός μαζί της!

2. Φιλοδοξία

Ναι, ο Αιγόκερως κρατάει τα πρωτεία στην συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά κι ο Καρκίνος δεν πάει πίσω. Αμφότεροι, θέλουν να φτάσουν ψηλά, με τον Αιγόκερω να έχει (ελέω Κρόνου) και το κατάλληλο προφίλ κι αντοχές για να το κάνει, ενώ ο Καρκίνος, επιλέγει να βαδίζει χωρίς να αφήνει ίχνη!

3. Αντοχές

Και πάλι όταν μιλάμε για αντοχές, το μυαλό μας θα πάει στον Αιγόκερω και -για να είμαστε ειλικρινείς- στον Ταύρο! Έλα όμως που κι ο Καρκίνος, αντέχει, απλώς επειδή εκδηλώνει περισσότερο τα συναισθήματα του, θεωρείται –αδίκως- ευαίσθητος κι εύθραυστος. No, no! Είναι ευαίσθητος, μα όχι εύθραυστος!

4. Παρορμητικοί

Και τα δυο ζώδια, θα δράσουν και θα αντιδράσουν από παρόρμηση, με σθένος και χωρίς να το σκεφτούν (μιλάμε για αντίδραση σε κάτι που τα χαλάει πολύ). Θέλουν να είναι οι ηγέτες, οι πρωτοπόροι σε ότι κάνουν και να ξεχωρίζουν για αυτόν τον λόγο.

5. Αγαπούν το παρελθόν

Ο Καρκίνος κολλάει με το παρελθόν (πρόσωπα και καταστάσεις), ενώ ο Αιγόκερως, το χρησιμοποιεί για να πάρει μαθήματα και τιμά τις παραδόσεις. Όμως και οι δυο «τιμούν» το παρελθόν τους, το οποίο παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή τους και στην λήψη αποφάσεων.

6. Χρήματα

Ο Αιγόκερως τα αγαπάει γιατί του προσφέρουν τη ζωή που θέλει για να αισθάνεται πλήρης. Ο Καρκίνος τα θέλει, γιατί του προσφέρουν ασφάλεια. Και τα δυο ζώδια είναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ά ! ! ! στο να βγάζουν χρήματα! Επίσης, κάνουν καλή οικονομική διαχείριση!

Συμπέρασμα

Τα αντίθετα ζώδια δεν είναι και τόσο διαφορετικά όσο νομίζουμε. Έχουν κοινά σημεία αναφοράς, αλλά εκδηλώνονται με διαμετρικά αντίθετο τρόπο. Επιπλέον, εκφράζονται διαφορετικά κι έχει το καθένα τη δική του δυναμική!

Διάβασε επίσης:

Εννέα λόγοι για τους οποίους ο Καρκίνος είναι το καλύτερο ζώδιο!

Ποιον και γιατί ερωτεύεσαι με βάση το ζώδιό σου;

Έτσι θα τον κάνεις δικό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved