Εννέα λόγοι για τους οποίους ο Καρκίνος είναι το καλύτερο ζώδιο!

Change my mind if you can!

Εννέα λόγοι για τους οποίους ο Καρκίνος είναι το καλύτερο ζώδιο!


Ο Καρκίνος είναι το καλύτερο ζώδιο γιατί:

1. Είναι ένα από τα καλύτερα ταίρια σε όλο το ζωδιακό. Η μεγάλη αγκαλιά, η ζεστή καρδιά, η τρυφερή παρουσία, που και θα σε κάνει να λιώνεις και θα λιώνει εκείνη για εσένα!

2. Για όλους τους παραπάνω λόγους και βάλε, θεωρείται κι όχι άδικα, από τους καλύτερους εραστές!

3. Εκτός από το να μιλάει (ευκολάκι για όλους όσους έχουν στόμα), ξέρει ΚΑΙ να ακούει (δυσκολάκι για πολλούς, παρόλο που όλοι έχουν αυτιά!)

4. Συνδυάζει βουνό με θάλασσα, δηλαδή μυαλό με συναίσθημα. Η σιωπή του τρέφει τη σκέψη του κι η μεγάλη του καρδιά, όλους!

5. Είναι δυνατός όχι μόνο για τον εαυτό μου, μα κυρίως για τους άλλους. Και μάντεψε τι; ΔΕΝ το διαφημίζει. Απλώς, κάνει το καθήκον του.

6. Αποδέχεται και δέχεται τις αδυναμίες σου και δεν θα σε κριτικάρει για αυτές. Μπορεί –αν του το ζητήσεις- να σε βοηθήσει, διαφορετικά, κανένα πρόβλημα, έλα όπως είσαι, με τη διαταραχούλα σου!

7. Το ένστικτό του, τον καθοδηγεί σωστά και η φιλοδοξία του σε συνδυασμό με την αντοχή του, τον καθιστούν, άριστο ηγέτη! (αυτό, σίγουρα δεν το περίμενες, έτσι;)

8. Άλλοι δημιουργούν τα προβλήματα, εκείνος όμως αναλαμβάνει στις περισσότερες περιπτώσεις να τα λύσει! Ε, να μην του δώσω εύσημα; Αμαρτία! Τα αξίζει!

9. Τέλος, ο Καρκίνος είναι το καλύτερο ζώδιο γιατί όλοι θα θέλαμε να τον έχουμε με το μέρος μας: είναι από εκείνα το ζώδια που τα θέλεις για κολλητό, για γκόμενο, για εραστή, για σύζυγο, για ΟΛΑ!

Διάβασε επίσης:

Άντρας Καρκίνος: Yeah, or Nay;

Οι πίτες του Καρκίνου!

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Καρκίνος και με ποια δεν κάνει… «χωριό»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved