Άντρας Καρκίνος: Yeah, or Nay;

Διάβασε και πες μου αν θα τον κρατήσεις, ή θα τον πετάξεις από το κρεβάτι!

Άντρας Καρκίνος: Yeah, or Nay;


Παραδέξου το! Όταν σκέφτεσαι το ζώδιο ενός άντρα, ένας Ταύρος, ένας Λέοντας, ένας Σκορπιός, ή ένας Αιγόκερως, σου ακούγονται (και τους φαντάζεσαι) sexy, αρρενωπούς και με περισσή γοητεία, ναι;

Το τρέχει όμως με τον άντρα Καρκίνο;

Είναι απλό: κατά τη γνώμη μου, είναι ένας από τους καλύτερους ζωδιακούς άντρες και ορίστε το γιατί!

  • Νοιάζεται. Πραγματικά νοιάζεται. Δεν ξεφυσάει απλώς με την στενοχώρια σου, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να είσαι καλά.
  • Δεν πουλάει μούρη, έχει όμως προσωπικότητα. Είσαι σίγουρη ότι δεν θα ξεχωρίσει από το πλήθος επειδή θα φωνάζει ή θα προβάλλει την αρρενωπότητά του, αλλά επειδή θα είναι από τους λίγους με τους οποίους αβίαστα θα κάνεις «κλικ».
  • Είναι τρυφερός. Δεν ντρέπεται να είναι τρυφερός και δε θεωρεί ότι αυτό τον κάνει λιγότερο ελκυστικό. Για την ακρίβεια, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που τον αγαπάμε πολύ!
  • Θυμίζει πολύ Ταύρο και Σκορπιό στο ότι είναι πιστός, σταθερός στα αισθήματά του και αγαπάει χωρίς να βάζει όρους.
  • Σου δίνει την εντύπωση ότι μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι, ο κύριος αυτός, είναι ο μάστορας της πλαγίας πειθούς. Μπορεί να κάνει υποχωρήσεις έτσι ώστε να συναντηθείτε κάπου στη μέση, αλλά στο τέλος θα ανακαλύψεις ότι κάνεις πολλά περισσότερα βήματα προς τη δική του κατεύθυνση εσύ, με…«δική» σου πρωτοβουλία!
  • Αν και φαινομενικά ήπιος χαρακτήρας, πολύ σύντομα καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα μάλλον κυλούν όπως τα θέλει εκείνος, αφού ο Καρκίνος δεν υποχωρεί σε ό,τι έχει αποφασίσει ότι θέλει να κάνει. Είναι ο τύπος που θα περάσει το δικό του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
  • Ο άντρας Καρκίνος είναι sexy, ως σύνολο προσωπικότητας. Δεν πετάει στέρνο προς τα εμπρός, αλλά ο συνδυασμός μυαλού (διότι και στροφάρει και μυρίζεται το τι συμβαίνει στον αέρα), ψυχολογίας (λειτουργεί αργά και σταθερά για να σε κερδίσει), χαρακτήρα (όλα τα καλά του χαρακτηριστικά), θα σε κάνουν να τον ερωτευτείς βαθιά!

Για πες μας: ποια είναι η εμπειρία σου από άντρα Καρκίνο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved