10 Fun Facts για τον Καρκίνο

Aυτά που θα σου πω, τα έχεις ξανακούσει;

10 Fun Facts για τον Καρκίνο


Ιδού η λίστα μας!

1. Δουλεύει σκληρά για ό,τι θέλει, σπάνια παραιτείται, είναι γενικά αυτό που λέμε ήρεμη δύναμη κι έχει τρελό πείσμα. Θα καταφέρει αυτό που θέλει κι ούτε εσύ ο ίδιος, δε θα ξέρεις πως!

2. Μισεί να του λένε τι να κάνει: το θεωρεί πολύ προσβλητικό.

3. Είναι ρομαντικός τύπος, αλλά τη διαστροφούλα του την κουβαλάει. Έλκεται από κάτι απίθανους τύπους ανθρώπων και γουστάρει τους καταραμένους έρωτες.

4. Μπορεί να μην του το έχεις, αλλά αγαπάει το χρήμα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το αποκτήσει!

5. Μπορεί να αλλάζει διάθεση σχετικά γρήγορα κι ελεεινά ύπουλα, αλλά δεν είναι αναποφάσιστος. Απεναντίας, είναι τρελά αποφασιστικός κι αποφασισμένος (να κάνει ό,τι του έχει καρφωθεί στο κεφάλι)!

6. Εάν δεν έχει κίνητρο, δεν το κουνάει ρούπι από το κρεβάτι του. Όχι, δεν είναι θέμα τεμπελιάς, είναι θέμα… ενεργοποίησης!

7. Μισεί τους καυγάδες, αλλά αν δεν μπορεί να τους αποφύγει, θα τα δώσει όλα.

8. Μπορεί να σκέφτεται όχι απλά για ημέρες, αλλά για εβδομάδες ολόκληρες κάτι που του είπες και τον πείραξε ή την αντίδρασή του σε κάτι που του έκανες. Παίζει να σου κρατάει μούτρα γι' αυτό το λόγο και να μη στο πει και ποτέ!

9. Όταν τον πάρει από κάτω, κόβει κάθε επικοινωνία και κατεβάζει ρολά.

10. Μπορεί να μην το δείχνει, αλλά ο Καρκίνος, έχει υψηλές προσδοκίες από τους ανθρώπους και συχνά απογοητεύεται και γίνεται ακόμα πιο δύσπιστος. Δεν είναι αφελής όμως: είναι μάλλον ρομαντικός και θέλει να βλέπει το καλό σε όλους.

Διάβασε επίσης:

Να τι κάνεις στον Καρκίνο και του «ανεβαίνει» το αίμα στο κεφάλι

Δίδυμοι VS Καρκίνου: Πώς αντιδρούν σε ίδιες καταστάσεις;

Η πρόβλεψη του ζωδίου σου, με αρκετή δόση χιούμορ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved