Να τι κάνεις στον Καρκίνο και του «ανεβαίνει» το αίμα στο κεφάλι

Πρόσεχε, γιατί αυτές οι συμπεριφορές τον κάνουν έξαλλο!

Να τι κάνεις στον Καρκίνο και του «ανεβαίνει» το αίμα στο κεφάλι


Αυτά τα 5 πράγματα κάνουν τον Καρκίνο να θέλει να σε «δαγκώσει»!

Είναι γλυκός καλός κι Άγιος (όταν θέλει, όποτε θέλει, αλλά δεν το κάνω θέμα!). Ο Καρκίνος όμως, έχει και μερικά κολλήματα, υπάρχουν πράγματα και συμπεριφορές που του ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι και τον μετατρέπουν σε Ninja με επικίνδυνα knife skills!

Έχουμε και λέμε:

1. Κάνε πως δεν τον ακούς, πως δε του δίνεις σημασία, πως σώνει και ντε, έχεις κάτι σημαντικότερο να κάνεις από το να ασχοληθείς μαζί του και σε βλέπω με το κεφάλι σου στο χέρι, μιας και θα στο έχει αποκόψει με συνοπτικές διαδικασίες. Το γλυκό Καρκινάκι, δεν σηκώνει υφάκι, στιλάκι του τύπου «σε αγνοώ γιατί είσαι βολικός», ούτε αντιδρά καλά σε όσους πάνε να τον παρακάμψουν, καπακώσουν, αγνοήσουν. Δε τον γουστάρεις; Δικαίωμα σου, απομακρύνσου, αλλά μην το παίζεις ανώτερο είδος βρε Καραγκιόζη!

2. Αγνοείται η τύχη του τελευταίου ανθρώπου που απείλησε το αίσθημα ασφάλειας του Καρκίνου: κοινώς, θέλει να νιώθει ότι ο ίδιος κι όσοι αγαπάει είναι καλά. Αν σε αισθανθεί ως απειλή, θα σε τελειώσει.

3. Δεν έχει χειρότερο από το να του αλλάζεις διαρκώς τα δεδομένα και να ψάχνεται σαν τον ηλίθιο! Με λόγια απλά, ο Καρκίνος όταν νιώσει ότι το γνώριμο περιβάλλον του και οι σταθερές της ζωής του αλλάζουν -χωρίς την συγκατάθεση του- γίνεται επιθετικός και πολύ, μα πολύ αρνητικός!

4. Να ένα μυστικό: δίνει καλές συμβουλές, αλλά παίρνει τα βουνά όταν αρχίζεις εσύ να του τις δίνεις. Θα ακούσει τον πόνο σου, θα σου πει μια καλή και μια σοφή κουβέντα, αλλά ο ίδιος δεν δέχεται ούτε για αστείο να του πεις τι θα κάνει! Kinky!

5. Τέλος, ο Καρκίνος μισεί την αχαριστία: φανερώνει ότι δε θυμάσαι, ή κάνεις ότι δε θυμάσαι ποιος σε έχει ευεργετήσει κι αυτό, τον κάνει έξαλλο. Δείχνει, ποταπό χαρακτήρα…

Διάβασε επίσης:

Δίδυμοι VS Καρκίνου: Πώς αντιδρούν σε ίδιες καταστάσεις;

Ποια ζώδια φοράνε με άνεση την κουλούρα και ποια… στρίβουν διά του αρραβώνος;

Η πρόβλεψη του ζωδίου σου, με αρκετή δόση χιούμορ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved