Γιατί ο Δίδυμος είναι το καλύτερο ζώδιο!

Διάβασε τι έχουμε να σου πούμε και κρίνεις μετά...

Γιατί ο Δίδυμος είναι το καλύτερο ζώδιο!


Κάθε μήνα, θα σου γράφω γιατί το ζώδιο που έχει γενέθλια, είναι το καλύτερο!

Αυτό το μήνα λοιπόν, θα σου πω γιατί ο Δίδυμος είναι το καλύτερο ζώδιο!

1. Ξεκινώ από τα αυταπόδεικτα: είναι όχι απλά έξυπνος, αλλά κάνει όλους εμάς να μοιάζουμε με παιδάκια δημοτικού όσον αφορά το μυαλουδάκι μας. Έχει αυτό το «κάτι» στην σκέψη του που τον κάνει να μοιάζει με τον Διάβολο τον ίδιο, πράγμα που σε κάνει να τον μισείς, αλλά και να τον ζηλεύεις ταυτόχρονα!

2. Είναι ένας πολύπλευρος χαρακτήρας. Διατηρεί το δικαίωμα του να αλλάζει, να μεταμορφώνεται, να προσαρμόζεται, να γίνεται «ένα» με το περιβάλλον του και να διαβάζει τους ανθρώπους, σαν ανοιχτά βιβλία. Προβλέψιμος δεν είναι, βαρετός δεν είναι, απίστευτος τύπος, ναι, είναι!

3. Δεν ελέγχεται μεν, αλλά, έχει σταθερές. Για την ακρίβεια μια και μοναδική: είναι σταθερός ΜΟΝΟ όταν αγαπά και απέναντι σε όσους αγαπά. Τέλος.

4. Είναι από τους καλύτερους φίλους που θα μπορούσες να έχεις: αγαπά να είναι δημοφιλής, μα περισσότερο νοιάζεται για τους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Αν έχεις φίλο αληθινό που να είναι Δίδυμος, μην ανησυχείς για τίποτα!

5. Sexy. Μην το παιδεύουμε το θέμα: δεν έχει τον αισθησιακό τύπο του Ταύρου, ή τον βαθιά σεξουαλικό τύπο του Σκορπιού, αλλά αναντίρρητα, είναι το πιο γαργαλιστικά σέξι ζώδιο!

6. Για να κάνουμε και τη σούμα, ο Δίδυμος, είναι από εκείνα τα ζώδια που δεν μπορείς να τους αντισταθείς, σε ελκύει, σε μαγνητίζει, σε κολάζει, μπορεί και να σε θυμώσει, οκ, αλλά δεν σε αφήνει αδιάφορο και δεν μπορείς να του αντισταθείς!

Διάβασε επίσης:

Ο Δίδυμος κι οι αντιδράσεις του σε πολύ ωραίες... πίτες!

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Δίδυμοι και με ποια δεν κάνουν… «χωριό»;

Ατάκες που κάθε Δίδυμος θα μπορούσε να ξεστομίσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved