Ερωτεύτηκες άντρα Δίδυμο; Να τι θα ζήσεις μαζί του!

Έλα να σου πω τι να περιμένεις από εκείνον

Ερωτεύτηκες άντρα Δίδυμο; Να τι θα ζήσεις μαζί του!


Σου έβγαλα μια μικρή λίστα με τα ωραία, αλλά και τα λιγότερο ωραία που μπορεί να συναντήσεις, που θα σε απογειώσουν ή θα σε γειώσουν… στα μούτρα σου!

Ο Δίδυμος έχει μια φωτεινή αλλά και μια σκοτεινή πλευρά: έξυπνος, ετοιμόλογος, αστείος, σέξι, όμως μπορεί και να δεις και την άλλη πλευρά: ευερέθιστος, ασταθής, με μυαλό σκορποχώρι. Δέξου το.

Θα πρέπει συνεχώς να μαντεύεις τις σκέψεις και τις προθέσεις του. Τι θα κάνει μετά; Τι σκέψεις γέννησε το διαβολεμένο του μυαλουδάκι; Πάρτο απόφαση: θα τα μάθεις όλα ΑΦΟΤΟΥ συμβούν!

Μην του επιτρέψεις να σε παίζει για δεδομένη. Μια που θα σε κατακτήσει, μια που θα αδιαφορήσει. Πρέπει να βρίσκεσαι πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του, ήτοι, μην αποκαλύψεις όλα σου τα μυστικά και μην του δείξεις ότι βολεύτηκες στο πλάι του!

Μη δείξεις ότι ζηλεύεις. Όχι για έναν, αλλά για πολλούς λόγους! Παίξτο cool και στην πορεία, θα βρεις τον τρόπο να του περάσεις το… μήνυμα!

Δείξε του τι μπορείς να προσφέρεις σε μια σχέση και γίνε του απαραίτητη. Ακούγεται τετριμμένο, μα είναι μια απλή αλήθεια! Θα μπεις στο «σύστημα» του, χωρίς να το καταλάβει!

• Θέσε τα όρια σου! Όχι όρια σε εκείνον! Ούτε για πλάκα! Δείξε όμως ότι εσύ, έχεις! Θα πάρεις extra points!

• Αγαπά το φλερτ και το σεξ. Και τα δυο είναι παιχνίδια για εκείνον. Δείξε του πως παίζονται και μην κάνεις ούτε ένα βήμα πίσω!

• Μην γαργαλάς τις ανασφάλειες του. Θα αισθανθεί «γυμνός» και θα τρέξει μακριά σου!

• Σε θύμωσε; Μίλησε του. Σε πείραξε κάτι που έκανε; Μίλησε του. Θέλεις κάτι; Μίλησε του. Αν δεν το κάνεις εσύ, μάλλον εσύ θα σκάσεις στο τέλος, αλλά εκείνος… χαμπάρι!

Διάβασε επίσης:

Οι 4 διαφορετικοί τύποι Διδύμων

Τι είναι Παράδεισος και τι Κόλαση για τον Δίδυμο;

Ερωτεύτηκες γυναίκα Δίδυμο; Δες τι σε... περιμένει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved