Ερωτεύτηκες γυναίκα Δίδυμο; Δες τι σε... περιμένει!

Αγάπησες Διδυμίνα; Υπέροχα!

Ερωτεύτηκες γυναίκα Δίδυμο; Δες τι σε... περιμένει!


Ορίστε ένας μικρός οδηγός για το ποια πράγματα είναι οκ να κάνεις, αλλά και ποια πρέπει να αποφεύγεις, διότι πολύ απλά, αυτή η δεσποσύνη, δεν είναι για να παίζεις μαζί της!

Dos

Εμπιστέψου την! Πάψε πια με τα κλισεδάκια περί Διδύμων και άστατων καρδιών! Αν σε έχει επιλέξει, τότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, παρά μονάχα για τις δικές σου πράξεις!

Δώσε της ευθύνες! Η γυναίκα Δίδυμος, είναι ένα πανέξυπνο πλάσμα και να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να καταφέρει και τα πιο απίθανα πράγματα! Δείξε της εμπιστοσύνη κι άσε την να αναλάβει!

Εκπλήξεις; Όχι μόνο της αρέσουν, τις επιζητά κιόλας! Ωραία σταθερότητα προσφέρει η ρουτίνα, αλλά αν την εκπλήσσεις ευχάριστα, όχι μόνο δε θα διαμαρτυρηθεί, αλλά θα εκτιμήσει το γεγονός ότι θα σκεφτείς πώς να της κρατήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο! Extra points!

Θέλει όχι μόνο να σε αγαπάει, αλλά και να είναι ερωτευμένη μαζί σου! Να είσαι λοιπόν καλό παιδί, να την προσέχεις, να την κρατάς ευχαριστημένη!

• Τέλος θα σου πω κάτι που θα σου φανεί τετριμμένο: ΑΚΟΥ την προσεκτικά. ΑΚΟΥΓΕ την όταν σου μιλάει. Σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να την κάνεις ευτυχισμένη. Τόσο απλό, μα και τόσο παραγκωνισμένο γεγονός…

Don’ts

Κολακεία; Και ναι και όχι. Λατρεύει και θέλει να ακούει κομπλιμέντα, αλλά στο τέλος της ημέρας, το κεφαλάκι της στροφάρει άψογα και ξέρει που σταματάει η κολακεία και που ξεκινάει το δούλεμα…

Μην προσπαθήσεις να την κρατήσεις πίσω. Δηλαδή ή θα σεβαστείς την προσωπικότητα της ή βρες κάποια που να είναι «σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε». Τούτη δω, δεν κάνει για γιουσουφάκι!

• Παρόλο που εκτιμά τον σύντροφο που θα την βοηθήσει στην ζωή της, δεν αγαπά όσους προσπαθούν –προσφέροντας ένα χέρι βοηθείας- να την κοντρολάρουν. Όχι μόνο θυμώνει, αλλά… λακίζει κιόλας!

Μην την πιέζεις να μοιραστεί τα αισθήματά της μαζί σου. Δεν είναι ότι δεν έχει, είναι ότι δεν είναι του χαρακτήρα της να αναλύει όσα αισθάνεται.

Μην παίζεις με τα νεύρα της. Δεν είναι ο τύπος που θα φορτώσει άσχημα, είναι όμως ο άνθρωπος που όταν φτάσει στο τέλος της υπομονής του, θα ξεφορτώσει εσένα πουθενά και θα ψάχνεσαι!

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα έπρεπε να είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση!

5 πράγματα που μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να καταλάβει

Ταύρος VS Διδύμων: Πώς αντιδρούν σε ίδιες καταστάσεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved