5 πράγματα που μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να καταλάβει

Διάβασε και πες μας εάν συμφωνείς!

5 πράγματα που μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να καταλάβει


Μπορείς να δεις και τις δυο πλευρές κάθε επιχειρήματος, κατάστασης, προβλήματος, αρκετά εύκολα κι ενώ αυτό μοιάζει με ευλογία, πολλές φορές σε φέρνει στη δύσκολη θέση να πρέπει είτε να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, είτε να γίνεις ο κακός της υπόθεσης!

• Ακριβώς όμως για αυτό το λόγο, σε λένε κι αναίσθητο!!! Αντί να πάρεις καθαρή θέση, μπορείς να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι κι όμως αυτό, στο τέλος της ημέρας, σε κάνει να φαίνεσαι στα μάτια των άλλων ως… προδότης! Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα ήταν κακό να κακοκάρδιζες και κανέναν που και που! Αφού θέλουν να μάθουν τι σκέφτεσαι, ας το λουστούν!

Πολυλογά σε ανεβάζουν, πολυλογά σε κατεβάζουν. Η αλήθεια όμως, βρίσκεται κάπου στη μέση! Μιλάς πολύ, γιατί οι σκέψεις σου τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν τις προλαβαίνεις κι επειδή η ομιλία σε τέρπει σε πολλά επίπεδα: σε τονώνει, σε ευχαριστεί, σε φέρνει σε επαφή, σε κρατά σε επικοινωνία, σε κάνει να νιώθεις ασφαλής!

Έχεις ένα θέμα με την ιδέα της δέσμευσης, αλλά ΟΧΙ για το λόγο που σου προσάπτουν οι περισσότεροι. Όχι επειδή έχεις καρδιά ανεμοδούρα, αλλά επειδή τρέμεις να παραδώσεις την ατομική σου ελευθερία, την οποία λατρεύεις ως κόρη οφθαλμού. Όταν γνωρίσεις το άτομο εκείνο που θα σεβαστεί αυτό τον κανόνα, θα του παραδοθείς, αμαχητί!

Ευχαριστιέσαι με ελάχιστα, πραγματικά ελάχιστα πράγματα, ενώ δίνεις πραγματική σημασία στην ανθρώπινη επαφή. Παρότι δεν είσαι υλιστής, κανείς δεν σου έχει δώσει εύσημα για το γεγονός ότι είσαι ένα εξαιρετικά καλόβολο πλάσμα που το μόνο πράγμα που θέλει είναι να ΜΗΝ βαρεθεί!

Διάβασε επίσης:

Ταύρος VS Διδύμων: Πώς αντιδρούν σε ίδιες καταστάσεις;

Τι σπάει το ζώδιο σου όταν τα πάρει άσχημα και πληγωθεί;

Ποιο ζώδιο χρειάζεσαι οπωσδήποτε στο πλάι σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved