4 πράγματα που θυμώνουν τον Ταύρο

Εάν κατάφερες να θυμώσεις-τσατίσεις τον Ταύρο, δεν ξέρω εάν πρέπει να σε συγχαρώ ή να σε λυπηθώ.

4 πράγματα που θυμώνουν τον Ταύρο


Είναι γενικά δύσκολο να τον κάνεις να... "αστράψει", μιας και θυμώνει μεν, αλλά αργεί να φορτώσει δε. Όταν φτάσει σε σημείο να ξεσπάσει, τότε είναι αργά… Τρέξε να σωθείς!

Τι κάνει όμως έναν Ταύρο να θυμώσει; Πολλά πράγματα, αλλά σήμερα θα εξετάσουμε τα 4 πιο σημαντικά.

  1. Το να κοροϊδεύεις τα πράγματα που αρέσουν σε εκείνον. Δεν εννοώ απλά ότι του την "μπαίνεις άσχημα" γιατί το παστίτσιο σου αρέσει καλύτερα από την καρμπονάρα που αρέσει σε εκείνον (αν και δεν θα το απέκλεια!), αλλά το να μειώνεις ή να μηδενίζεις τις επιλογές του όπως για παράδειγμα, τη μουσική που του αρέσει ή το στιλ ντυσίματος ή κάθε του επιλογή που φέρει ένα κομμάτι από εκείνον.
  2. Το να επιτίθεσαι ή να κάνεις κακό –όχι σε εκείνον- αλλά στα πρόσωπα που αγαπά: το να κάνεις κακό στον ίδιο είναι στο κάτω –κάτω κάτι που μπορεί να το αντέξει ή να το διαχειριστεί. Όταν όμως πληγώσεις άνθρωπο που αγαπά, δε σε σώζει τίποτα!
  3. Αντιπαθεί όσους φέρονται στην ύλη με ασέβεια. Ας εξηγήσω λίγο τι εννοώ: μισεί την σπατάλη, π.χ. του φαγητού. Εάν πετάς φαγητό, μπορεί και να σε μισήσει. Εάν φέρεσαι με αμετροέπεια στο χρήμα, θα σε βάλει black list. Εάν δεν εκτιμάς τα ωραία πράγματα που έχεις, θα σκεφτεί ότι είσαι ένας τυχερός ηλίθιος και δεν θα σου φερθεί ποτέ με σεβασμό. Όσοι δεν φροντίζουν τα πράγματα τους και δεν καταλαβαίνουν την έννοια της "οικονομίας" (προσέχω που ξοδεύω και πόσα), του "γυρνάνε το μυαλό"!
  4. Ανέτρεψέ του τα πλάνα, κάνε αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αθέτησε συμφωνία που είχατε κάνει. Πράξε διαφορετικά από ότι του είχες πει και θα δεις για πότε ο Ταύρος θα βγάλει καπνούς από τα αυτιά!

Τέλος, μεταξύ αστείου και σοβαρού σου εύχομαι ΠΟΤΕ να μην πειράξεις το φαγητό του. Δεν θα είναι μια όμορφη εμπειρία η αντίδρασή του…

Διάβασε επίσης:

Πέντε ερωτήσεις για τα 12 ζώδια! Οι απαντήσεις μπορεί και να σε εκπλήξουν

Κριός VS Ταύρου: Πώς αντιδρούν σε ίδιες καταστάσεις;

Τα δυο χαζά λάθη που κάνεις λόγω... ζωδίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved