Τα 5 πιο μουλωχτά ζώδια!

Πάει σε κάποια το μυαλό σου;

Τα 5 πιο μουλωχτά ζώδια!


Ποια είναι εκείνα τα 5 ζώδια που όταν θελήσουν κάτι, μπορεί και να χρησιμοποιήσουν διάφορα μέσα για να το πετύχουν, αλλά… χωρίς να τα πιάνει το ραντάρ σου;

Ιδού τα 5 πιο μουλωχτά ζώδια, ή για να το πούμε πιο σωστά, τα 5 εκείνα ζώδια που ενεργούν όταν το θελήσουν ΑΘΟΡΥΒΑ, αποκρύπτοντας τις προθέσεις τους!

Ξεκινάμε!

  1. Σκορπιός: Hail to the king του μουλωχτού! Φυσικά και θα ενεργήσει χωρίς να τον πάρεις χαμπάρι, φυσικά και θα πετύχει το σκοπό του, αφού όλοι ξέρουμε ότι όταν βάλει στόχο, yes, θα τον πετύχει ό,τι και να γίνει, σε όποια κόλαση και να βράζει! Είναι ο Mr «Εκπληρώνω τις επιθυμίες μου, όσο εσύ κοιμάσαι». Μαγκιά του στην τελική!
  2. Καρκίνος: Το κλασσικό ήσυχο παιδάκι με το αγγελικό πρόσωπο, που πίσω από τα όμορφα ματάκια του, κρύβονται προθέσεις, που επιτηδευμένα δεν γίνονται αντιληπτές. Όταν καταλάβεις τι έχει στο μυαλό του, θα είναι ήδη αργά… Oh well…
  3. Δίδυμοι: Μήπως να σε έβαζα στην δεύτερη θέση Ω, Μέγιστε Δίδυμε που όλους τους παίζεις κομπολόι στο μικρό σου δαχτυλάκι; Μήπως τελικά είσαι εκείνος που θα πάρει εκείνο που θέλει κάτω από τη μύτη όλων με τέτοια μαεστρία, που οι άλλοι δυο κύριοι πιο πάνω, ωχριούν μπροστά σου; Μήπως να το ξανασκεφτώ και να σε κάνω ΝΟ1;;;!!!
  4. Ζυγός: Εδώ που τα λέμε, ίσως και να σε αδικούμε που σε βάλαμε στην λίστα, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εσύ και το διάβολο μπορείς να ξεγελάσεις και να τον πείσεις να βάλει Air Condition στην κόλαση! Δεν είσαι μουλωχτός per se, αλλά όταν το θελήσεις, μπορεί να κουνήσεις αθόρυβα τα νήματα για να πετύχεις το σκοπό σου!
  5. Ιχθύς: Βρε καλώς το! Κι έλεγα, δεν θα κλείσει η λίστα με το τρίτο Νερό της παρέας; Φυσικά και μας τιμάς με την παρουσία σου, αφού, όταν στο μυαλουδάκι σου, σου καρφωθεί κάτι, θα το φέρεις από δω, θα το φέρεις από κει κι όπως κι ο Ζυγός, δεν θα χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι για να πάρεις αυτό που θέλεις, αλλά θα πας πλαγίως και υπογείως. Τα σέβη μου!

Διάβασε επίσης:

5 λόγοι για τους οποίους ο Κριός είναι το καλύτερο ζώδιο

Ατάκες που ταιριάζουν «γάντι» σε έναν Κριό

Τα καλύτερα και τα χειρότερα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved