Οι 3 διαφορετικοί τύποι Κριού

Το ήξερες ότι δεν υπάρχει ένας μόνο τύπος Κριού;

Οι 3 διαφορετικοί τύποι Κριού


Αμ, γι’ αυτό και δεν μοιάζουν όλοι μεταξύ τους, για αυτό και παρατηρούμε διαφορές!

Βλέπεις έναν Κριό, έναν Ιχθύ, έναν που ανήκει σε οποιοδήποτε ζώδιο και τσιμπιέσαι, αναρωτιέσαι: «μα καλά, αυτός σίγουρα είναι Κριός, Ιχθύς κτλ;». Κι όμως είναι! Απλά παίρνει στοιχεία και από τα γειτονικά του ζώδια (νάτη η επιστημονική εξήγηση!)

Δες το βίντεο και πες μας εάν ξέρεις κάποιον Κριό που να ανήκει σε μια από τις τρεις κατηγορίες!

Κριός 1: Κριός ο καθαρόαιμος, ο «κάντε στην πάντα, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει!». Έχει ενθουσιασμό, δύναμη, ορμή, ένταση, είναι αδύνατον να τον αγνοήσεις κι ακόμα πιο δύσκολο να τον κοντρολάρεις (λέω και κανένα ανέκδοτο να περνάει η ώρα!). Είναι όμως κι ειλικρινής, έχει καθαρή ματιά και ψυχή μικρού παιδιού! Θα αναλάβει πολλά, θα τελειώσει όσα δεν βαρεθεί και φυσικά… θα είναι πάντοτε δύο βήματα πιο μπροστά!

Κριός 2: Είναι ένα κλικ πιο ήσυχος από τον πρώτο τύπο, έχει τη φωτιά μέσα του, αλλά έχει μια γλύκα στην συμπεριφορά του, που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Περήφανος είναι, μα θα βάλει κι εσένα στην ίδια ευθεία με τον εαυτό του! Άσε που σε βλέπει και σε κόβει φέτες, χωρίς να έχει πει λέξη. Μην το ψάχνεις, είναι ο Κριός που κουβαλάει προίκα από τον Ιχθύ και συνδυάζει βουνό με θάλασσα, δηλαδή, δύναμη με συναίσθημα!

Κριός 3: Έχει τη φοβέρα του Κριού, μα κι ένα εκτόπισμα, που σε κάνει να απορείς. Βάζει στόχο και δουλεύει μεθοδικά και ξεκάθαρα προς την υλοποίηση του. Ενώ έχει δύναμη, είναι χαλιναγωγημένη, ενώ έχει πάθος και θάρρος, δίνει την εντύπωση ότι τα κοντρολάρει μια χαρά κι όχι αυτά εκείνον. Είναι ο Κριός που δανείζεται στοιχεία από τον Ταύρο και κρύβει πολλή γοητεία!

Σε ποιον τύπο Κριού νομίζεις ότι ανήκεις; Με ποιον μοιράζεσαι περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά; Ψήφισε λίγο πιο κάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved