Ερωτεύτηκες Κριαρίνα; Δες τι σε... περιμένει!

Κριαρίνα ερωτεύτηκες; Καλή σου τύχη και καλές αντοχές!

Ερωτεύτηκες Κριαρίνα; Δες τι σε... περιμένει!


Οκ, τύχη δεν θα χρειαστείς, αλλά αντοχές, ναι!

Εάν θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση ή να κερδίσεις την καρδιά μιας Κριαρίνας, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις μερικά πράγματα, πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση.

1. Είναι μια καυτή, δυναμική προσωπικότητα. Ακόμα κι αν σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ήσυχη, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα το ήσυχο, ήρεμο και πράο στο τρόπο σκέψης και δράσης της. Είτε την ακολουθείς, είτε… δεν εμποδίζεις το δρόμο της!

2. Είναι πνεύμα ανήσυχο, δημιουργικό. Δεν κάθεται στα αυγά της, δεν περιμένει τον πρίγκιπα μήτε να της πει τι θα κάνει, μήτε πώς θα το κάνει, μήτε να τη σώσει. Αν μη τι άλλο, εσύ μπορεί να χρειαστείς σώσιμο από εκείνη. Το ανάποδο; Μπαααα…

3. Χαλινάρι δεν φοράει, (δεν βγαίνει στο νούμερό της). Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχει ενέργεια για δυο άτομα, πείσμα και αγύριστο κεφάλι. Μην διανοηθείς να τα βάλεις μαζί της, εάν δεν έχεις τσεκάρει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει… Θα σου χρειαστεί!

4. Παρόλα αυτά, είναι καθαρός άνθρωπος, δεν κρατάει πισινές, τιμά την αλήθεια κι αν δεν σε φοβίσει η φωτιά της, δεν θα σου πάρει πολύ νακαταλάβεις ότι πρόκειται για ένα ζωηρό παιδί, ευθυτενές και κομματάκι… αφελές.

5. Είναι αφελής γιατί πιστεύει ότι κι οι άλλοι είναι το ίδιο καθαροί και ντόμπροι όπως κι εκείνη. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πηγή πόνου στη ζωή της. Μα όταν την κοροϊδέψεις, μια που θα απογοητευτεί και μια που θα σε λιανίσει όμορφα κι απλά και θα συνεχίσει με τη ζωή της.

6. Η Κριαρίνα πίσω δεν κοιτά, δεν κάθεται να κλάψει την μοίρα της και δεν γουστάρει να χάνει το χρόνο της. Θέλει να περνάει καλά και να έχει στο πλάι της έναν άνθρωπο αληθινό που θα την αγαπά, όσο θα τον λατρεύει κι εκείνη…

BONUS ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

Διάβασε επίσης:

Πώς θα σου απαντήσουν τα ζώδια αν έχουν θυμώσει μαζί σου;

10 fun facts για τον Κριό!

Συγκρίνουμε τον Κριό με τον Ιχθύ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved