Άντρας Ιχθύς! Hot or not; Ψήφισε και πες μας την γνώμη σου

Οπωσδήποτε θα σε βάλω να ψηφίσεις!

Άντρας Ιχθύς! Hot or not; Ψήφισε και πες μας την γνώμη σου


Τι γνώμη έχεις για τον άντρα Ιχθύ; Πριν μου απαντήσεις και "ρίξεις" και την ψήφο σου, για διάβασε 2-3 πραγματάκια για την αφεντιά του!

Έχουμε και λέμε!

  1. Όπως και να το δεις, ο άντρας Ιχθύς είναι μια μεγάλη κινητή παγίδα: είναι ρομαντικός, γλυκός, τρυφερός, δείχνει ευαίσθητος, σε έλκει η εσωστρέφειά του και φυσικά, παίζει το φλερτ στα δάχτυλα. Είναι ιδεαλιστής, θα κάνει τα πάντα για όσους αγαπάει και είναι γεμάτος κατανόηση.
  2. Λειτουργεί με το ένστικτο, ερωτεύεται παράφορα, αλλά κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, μέχρι να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει. Νομίζεις ότι τον διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο, μέχρι που μια ωραία ημέρα, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν γνωρίζεις παρά ελάχιστα για εκείνον, ή για να στο πω πιο σωστά, γνωρίζεις μόνο όσα εκείνος έχει αποκαλύψει!
  3. Είναι easy going τύπος, αλλά χωρίς να το κάνει επίτηδες, μπορεί και να σε ξεγελάσει! Δεν έχει δόλο στις πράξεις του, αλλά κινείται με άνεση στα «ίσως» και τα «μπορεί» κι έτσι αφήνει πολλά στον αέρα. Εάν θέλεις συγκεκριμένες απαντήσεις, φρόντισε να είσαι πολύ ξεκάθαρη στις ερωτήσεις και την προσέγγισή σου. Διαφορετικά, την επικοινωνία θα την φέρει ακριβώς στα μέτρα του!
  4. Ο Ιχθύς –γενικώς μιλώντας- φέρει στοιχεία και από τα 11 ζώδια που έχουν προηγηθεί. Κράτησε όμως τούτο: αρχικά μπορεί να χαθεί προσπαθώντας να μιμηθεί ή να χωρέσει σε ρόλους που δεν του ταιριάζουν. Σαν όμως «αφυπνιστεί», τότε η προσωπικότητά του διαφαίνεται άκρως γοητευτική και πολλοί άντρες θα ήθελαν να μπορούν να συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά του, χωρίς να χάσουν ίχνος από την αρρενωπότητα τους!
  5. Εάν ψάχνεις άντρα που να είναι ευαίσθητος, αλλά και καταφερτζής, συγχαρητήρια τον βρήκες! Τρυφερός μα και ανθεκτικός, ο άντρας Ιχθύς, μπορεί να είναι το τέλειο ταίρι για εσένα!

Για ψήφισε λοιπόν!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved