Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον Ιχθύ να μεταμορφωθεί από «μαρίδα» σε... «καρχαρία»;

Δεν είναι ότι μισεί κάποιον ή κάτι, αλλά υπάρχουν πράγματα που τον κάνουν να πει: «ε, άει σιχτίρι»!

Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τον Ιχθύ να μεταμορφωθεί από «μαρίδα» σε... «καρχαρία»;


Και να πεις ότι ο Ιχθύς είναι και δύσκολος ή δύστροπος άνθρωπος! Πάμε να δούμε τι τον μετατρέπει από «μαρίδα» σε... «καρχαρία»!

Διάβασε τι μας λέει:

  1. Μου αρέσουν οι δυναμικοί άνθρωποι κι όσοι -γιατί όχι- έχουν τσαγανό, τους θαυμάζω! Όταν όμως συναντάω άτομα που αγαπούν το τομαράκι τους τόσο, όσο να μηδενίζουν τους πάντες γύρω τους και φέρονται με έπαρση που δεν εκφράζει αυτοπεποίθηση αλλά παλιοχαρακτήρα, με άνεση τους ρίχνω 5 φάσκελα και τους γυρνώ τις πλάτες!
  2. Βρε πες με κι απαισιόδοξο, δε θα σκάσω, αλλά δεν έχω χειρότερο από το να χτυπιέμαι κι αποτέλεσμα να μην βλέπω. Κι επειδή ένα ένστικτο το έχω το ζωντανό, θα σου πω πως εξαρχής την βλέπω την δουλειά και ξέρω πότε κάτι θα βγει και πότε όχι. Επομένως, μην μου τη λες και μην με πιέζεις να κάνω κάτι που νιώθω ότι δεν θα περπατήσει. Χαλάρωσε ΕΣΥ και πάρτο αλλιώς... ΕΓΩ, μια χαρά θα παλέψω για όσα θέλω ΟΤΑΝ θέλω.
  3. Μπορεί εμένα να με έχετε για ευκολάκι και για άτομο που το τραβάς από τη μύτη (λέμε τώρα και καμία λαλακία να περάσει η ώρα), αλλά τουλάχιστον, ξέρω πότε να ρυθμίσω τα πανιά μου και να αλλάξω τη ρότα μου για να μην φάω τα μούτρα μου. Το λέω, γιατί μου γυρνάνε τα μυαλά με κάτι άτομα που πιστεύουν ότι η ακαμψία κι η αδιαλλαξία φοριούνται κι ως παράσημα. Μούμιες να γίνετε εσείς! Εγώ μια φορά, θα επιβιώνω και θα μεγαλουργώ με το δικό μου εύκαμπτο τρόπο!
  4. Εκνευρίζομαι απίστευτα με εκείνους που μειώνουν τα όνειρά μου, γελούν ή αγνοούν τα «θέλω» μου. Επειδή δεν είμαι ο τύπος που θα βαρέσει αγκωνιές με το «καλημέρα σας», δεν σημαίνει ότι είμαι και διανοητικά καθυστερημένος ή ψυχικά λειψός. Άντε λοιπόν μαζέψου, για να μην αμολήσω το πιράνχα που κοιμάται μέσα μου!
  5. Τέλος, ΜΙΣΩ τις αυθεντίες, τα άτομα εκείνα που τα ξέρουν και τα κάνουν όλα, καλύτερα από σένα και επιβάλλουν την μεγαλειώδη γνώμη τους! Μάγκες, ακόμα κι αν πουλάτε πνεύμα, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ! Να πάτε αλλού μισανθρωπιστικές ξερόλες!

Διάβασε επίσης:

Να τι σε κάνει να «ρίχνεις μπουνιές» με βάση το ζώδιό σου

Να τι θα σου πει ο Ιχθύς και θα σε «στείλει»!

Γυναίκα Ιχθύς: Δεν είναι μυστήριο, είναι περίπλοκα απλό πλάσμα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved