Γυναίκα Ιχθύς: Δεν είναι μυστήριο, είναι περίπλοκα απλό πλάσμα!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την γυναίκα Ιχθύ

Γυναίκα Ιχθύς: Δεν είναι μυστήριο, είναι περίπλοκα απλό πλάσμα!


Μπορεί να είναι το πιο αιθέριο, εύθραυστο, γλυκό πλάσμα που έχεις γνωρίσει, που όμως μέσα σε μια στιγμή, μπορεί να μεταμορφωθεί σε λευκό καρχαρία!

Είναι ένα πλάσμα ενστικτώδες, με βαθιά αντίληψη των πραγμάτων, λιγομίλητο, αλλά επουσιώδες: είναι μια παλιά ψυχή, που γνωρίζει καλά ότι το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων, δεν το συναντά κανείς στην επιφάνεια, αλλά χρειάζεται να τρυπώσει βαθιά, στα σκοτάδια της ψυχής του άλλου.

Προσεγγίζει τον κόσμο όχι απαραίτητα βασιζόμενη στις σκληρές αποδείξεις, αλλά ψηλαφίζοντας με τα μάτια του ενστίκτου της. Συνδυάζει τις πληροφορίες που συγκεντρώνει και σπάνια λαθεύει! Τα μόνο εμπόδια που μπορεί να συναντήσει είναι… η ευαίσθητη ψυχή της και η υπέρμετρη συμπόνια της που μπορεί να την φέρει σε μειονεκτική θέση.

Κι όμως, ακόμα κι όταν την «πατήσει», η γυναίκα Ιχθύς, θα μαζέψει τα κομμάτια της, θα αποσυρθεί, θα συγκροτηθεί και θα συνεχίσει πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις. Ένα μεγάλο της ατού είναι ότι γνωρίζει καλά πως να ελίσσεται στην ζωή και πώς να προσαρμόζεται γρήγορα στις αλλαγές!

Στον έρωτα θα τα δώσει όλα και δεν θα δείξει υστεροβουλία, αρκεί… να της κάνεις! Δε είναι τόσο εύκολος στόχος όσο νομίζεις! Πρέπει να κερδίσεις όχι μόνο την καρδιά της, αλλά και την προσοχή της! Εάν τα καταφέρεις (και μπράβο σου!), τότε θα είναι δοτική απέναντί σου. Όμως πρόσεχε: όσο κι αν σε αγαπάει, εάν της κάνεις τη ζωή δύσκολη, δεν θα στο ανταποδώσει μεν, αλλά θα σε αποχαιρετίσει δε!

Θέλει μια ζεστή αγκαλιά, μια καρδιά αγνή κι άδολη κι ό,τι ζητάει από μια σχέση, τα ίδια θα προσφέρει κι η ίδια επί 2 ! Για να «ανθίσει», πρόσφερε της ένα ήσυχο, αλλά ποτέ ένα βαρετό περιβάλλον. Είναι από την φύση της περίεργη, δημιουργική, ψάχνεται, δεν κάθεται φρόνιμη, αλλά αγαπά και τη σταθερότητα. Στον έρωτα είναι ντροπαλή μέχρι το πρώτο φιλί. Μετά δεν θα την αναγνωρίζεις! Η Ψαρίνα, θα σε ξεψαρώσει στο πίτς φιτίλι! Τα δίνει όλα στον έρωτα και το σεξ, απολαμβάνει και χαίρεται!

Μια συμβουλή: μην προσπαθήσεις να κατανοήσεις πλήρως μια γυναίκα Ιχθύ! Δεν είναι εφικτό, όχι γιατί δεν είσαι έξυπνος, αλλά γιατί εκείνη, μοιάζει με εκείνες τις οπτικές απάτες που βλέπεις στο ίντερνετ. Εκεί που λες ότι την καταλαβαίνεις, εκεί ακριβώς και την χάνεις!

Απλώς, να την χαίρεσαι όπως είναι!

Διάβασε επίσης:

Ψήφισε και πες μας ποιος είναι ο πιο hot ζωδιακός άντρας!

Ο Ιχθύς σε ποσοστά!

Οι καλύτερες ατάκες που ταιριάζουν σε έναν Ιχθύ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved