Το ιδανικό πρώτο ραντεβού για να έχεις πάντα επιτυχία με τις γυναίκες!

Εάν ερωτεύτηκες και θέλεις να την ξελογιάσεις, διάβασε το ζώδιό της για να ξέρεις τι να κάνεις!

Το ιδανικό πρώτο ραντεβού για να έχεις πάντα επιτυχία με τις γυναίκες!




Όλα τα ξέρω κι όλα θα στα πω! Την ερωτεύτηκες; Να τι να κάνεις ή να μην κάνεις στο πρώτο ραντεβού σας, για να την γοητεύσεις!

ΚΡΙΟΣ: Μάθε ποιο είναι το αγαπημένο της μέρος και πήγαινέ την εκεί! Πάρε πρωτοβουλία και δείξε ενδιαφέρον! Σε θέλει δυνατό και με θάρρος, αλλά αν δείξεις θράσος, θα πας από εκεί που ήρθες!

ΤΑΥΡΟΣ: Δείπνο! Μην το ζαλίζουμε το θέμα. Φρόντισε να είναι κάπου όμορφα και με καλό φαγητό. Επίσης, φρόντισε να είσαι ευγενής, διαφορετικά, θα φας άκυρο!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν είσαι ήπιων τόνων, φρόντισε να της μιλάς και να της δείξεις ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου. Εάν είσαι υψηλών τόνων, δείξε της ότι ενδιαφέρεσαι κι ότι την βλέπεις σοβαρά: ότι κι αν κάνεις, να είσαι γνήσιος, θα μυρίσει το ψέμα σου από μίλια μακριά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πρώτο ραντεβού να είναι στο σπίτι της; Και ναι και όχι! Δεν την πολυνοιάζει αυτό, όσο το να σε διαβάσει με την ησυχία της (άρα μην την πας κάπου με πολλά εξωτερικά ερεθίσματα). Επίσης, αγαπά οτιδήποτε ρομαντικό και το… φαγητό!

ΛΕΩΝ: Όλα τα θέλει! Και βόλτα και φαγητό και διασκέδαση, διαφορετικά, την έχασες στα πρώτα 10 λεπτά! Κανάκεψε την, κακόμαθέ την! Θα σε λατρέψει! Κάνε την να νιώσει μοναδική, αλλιώς, δε θα την ξαναδείς! Απλό βρε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο πρώτο ραντεβού θα είναι εκείνη πιο συγκρατημένη, μιας και θα περιμένει να «κόψει» αντιδράσεις. Πήγαινε την κάπου, άλλα έχε έτοιμο κι ένα plan B σε περίπτωση που σου βομβαρδίσει το plan A! Να περιμένεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ από μια Παρθένο!

ΖΥΓΟΣ: Τούτο το κοριτσάκι, θα το προσέξεις πολύ, θα του φερθείς σαν να κρατάς μπιμπελό. Εκείνη θα έχει γίνει μια Θεά για να βγει μαζί σου, άρα κι εσύ, οφείλεις να δείξεις ότι το εκτιμάς! Δείξε της πυγμή, αποφασιστικότητα, αλλά μην της ασκήσεις πίεση και μην την αγχώσεις! Μπορείς να βρεις την χρυσή τομή;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα παρατηρεί την κάθε σου κίνηση/λέξη. Θέλεις να την εντυπωσιάσεις; Για κάθε ερώτηση που της κάνεις, να απαντάς από μόνος σου και για τον εαυτό σου! Και κάτι ακόμα: θέλει να νιώσει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου (αυτό ζητάει πάντα), επομένως, δείξε χαρακτήρα καλέ μου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαινομενικά εύκολη για να την ικανοποιήσεις (μιας και δεν έχει και πολλά απαγορευτικά), τελικά, θα καταλάβεις στην πορεία ότι αν ΔΕΝ την εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού (είτε με το συναίσθημα είτε με τη διάνοια σου), δεύτερο, ΔΕΝ θα υπάρξει! Cheers!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντίθετα με ότι θα περίμενες να σου γράψω, δεν την νοιάζει που θα την πας, αλλά τι θα κάνεις. Εάν δεν της φερθείς με σεβασμό και δεν την προσέξεις, δεν θα την ξαναδείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι άνετη κι ακομπλεξάριστη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις ότι γουστάρεις! Είναι διαβολεμένα έξυπνη κι όσο μιλάς, δεν κόβει και σε ράβει… Λάθος θα κάνεις εάν της φερθείς σαν να είναι ίση σου. Δεν είναι: Είναι κομματάκι… ανώτερη!

ΙΧΘΥΣ: Στο πρώτο ραντεβού να είσαι ευγενικός/ή και να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι, αλλιώς θα νομίζει ότι χάνει τον χρόνο του/της! Μίλα της, προσέγγισε την με το μέτρο όμως, γιατί μισεί να παίρνεις θάρρητα που δεν σου έχει δώσει!

Διάβασε επίσης:

Πώς ήταν το κάθε ζώδιο πριν γίνει αυτό που είναι σήμερα

Ψήφισε το ζώδιο που θα ήθελες για αρχηγό!

Ποια ζώδια να μην εμπιστεύεσαι και γιατί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved