«Το ζώδιό σου μέσα» S02E09: Αχχχχ, αυτός ο Άρης στον Σκορπιό!

Τον λες παθιασμένο και άκρως ερωτικό!

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E09: Αχχχχ, αυτός ο Άρης στον Σκορπιό!

Ο Άρης μπήκε πλέον στον Σκορπιό! Κάποια ζώδια πανηγυρίζουν και άλλα... κλαίνε ήδη. Ο Άρης στο ζώδιο αυτό προφανώς και δανείζεται στοιχεία από τον Σκορπιό και αν τον έχεις στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου, τότε έχεις σίγουρα πάνω σου αρκετά χαρακτηριστικά του Σκορπιού.

Πάντως με Άρη στο Σκορπιό, τα πράγματα μόνο ήρεμα δεν θα είναι. Δεν έχει καμία σχέση με το πώς συμπεριφέρεται ο Άρης όταν είναι στον Ζυγό, με το τι κάνει όταν είναι στον Σκορπιό. Με την διέλευση αυτή, στους ευνοημένους ανήκουν οι Κριοί, οι οποίοι θα γίνουν λίγο... sex machines το διάστημα αυτό, οι Καρκίνοι, οι οποίοι θα ξεχάσουν τον ρομαντικό εαυτό τους και θα βγάλουν προς τα έξω την άγρια πλευρά τους, οι Ζυγοί, οι οποίοι και θα ξυπνήσουν και θα πάψουν να είναι πια τα καλά παιδιά της υπόθεσης, αλλά και οι Αιγόκεροι, οι οποίοι θα δουν τα σχέδιά τους να υλοποιούνται.

Ποιοι δεν ευνοούνται; Δες το βίντεο και πάρε την απάντηση. Και όχι μόνο. Στα αναλύουμε όλα!

Περιμένουμε και το δικό σου σχόλιο για το ανανεωμένο "Το ζώδιό σου μέσα" στο facebook! Πες μας, τι θέλεις να συζητήσουμε, τι να ρωτήσουμε τους αστρολόγους, τι περιμένεις να ακούσεις; Εμείς θα μαζέψουμε όλες τις ιδέες και σύντομα θα κάνουμε εκπομπή βασισμένες πάνω τους!



Διάβασε επίσης:

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E08: Η παιχνιδιάρα και τσαχπινογαργαλιάρα Αφροδίτη στον Τοξότη

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E07: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο τα θέλεις όλα δικά σου!

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E06: Μπορεί μια λάθος ώρα γέννησης να αλλάξει τα δεδομένα σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved