Ξέχνα όσα ήξερες για τον άντρα Σκορπιό: Τι πραγματικά ισχύει και τι όχι;

Όχι, ΔΕΝ είναι μόνο σέξι, προκλητικός, μυστηριώδης και κομματάκι δύσκολος.

Ξέχνα όσα ήξερες για τον άντρα Σκορπιό: Τι πραγματικά ισχύει και τι όχι;


Ο άντρας Σκορπιός είναι πολλά παραπάνω κι αρκετά… λιγότερα από όσα έχεις ακούσει ή έχεις διαβάσει.

Πάμε να δούμε τι ισχύει και τι όχι!

1. Είναι ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, έστω κι αν κάποιοι άντρες Σκορπιοί, διατηρούν ένα χαμηλών τόνων προφίλ. Είναι ο τύπος άντρα που όσο ήσυχος κι αν φαίνεται, τόσο ηχηρό είναι το πείσμα του, η ένταση των συναισθημάτων του κι οι αντιδράσεις του! Αυτό μάλλον αποτελεί κι ένα γενναίο ποσοστό της περίφημης γοητείας του.

2. Νιώθει πολλά, λέει λίγα, καταλαβαίνει τα πάντα –ο άτιμος-! Πιάνει ότι συμβαίνει, λεκτικό ή μη και παρατηρεί σαν γεράκι κάθε κίνηση, κάθε νεύμα, κάθε λεκτική ή μη έκφραση. Είναι τρομακτικό το πόσα αντιλαμβάνεται κι ακόμα πιο τρομακτικό είναι το τι κάνει με όλες τις πληροφορίες που συλλέγει! Πρόσεξέ τον: είναι μανούλα γλυκιά στην αποπλάνηση, αλλά και στην… παραπλάνηση!

3. Ξέρει πώς νιώθεις. Ξέρει πότε κάνεις λάθη, ξέρει πότε κάνει εκείνος λάθη. Αν σε αγαπάει, δεν θα σου γυρίσει την πλάτη, αλλά θα αναλάβει να σε ξελασπώσει, να σε υποστηρίξει, θα είναι πάντα εκεί.

4. Είναι κτητικός, είναι ζηλιάρης, είναι απόλυτος σε όσα λέει. Οκ, μπορεί να γίνει δύσκολος, μπορεί να σε στρεσάρει, αλλά παραδόξως, εάν δεν ήταν κτητικός και ζηλιάρης, εάν δεν ήταν άνθρωπος των άκρων, μάλλον δεν θα σου ενέπνεε την εμπιστοσύνη που σου εμπνέει, έτσι δεν είναι;

5. Είναι εξαιρετικά λογικός. Ναι, το συναίσθημα (π.χ. ζήλια) μπορεί να θολώνει την κρίση του ενίοτε, αλλά μπορεί να βάλει το συναίσθημα και την λογική στην ίδια ευθεία και να δει τα πράγματα όπως έχουν. Εξού και μερικές φορές, δεν μασάει τα λόγια του και λέει αλήθειες που πονάνε.

6. Είναι ανταγωνιστικός και θέλει να έχει τον έλεγχο (κι όχι μόνο τον έλεγχο στο σεξ!). Είναι αρσενικό με πολύ καθαρή άποψη για τα πράγματα: ακόμα κι αν δεν γουστάρει να είναι το πρώτο όνομα στην πίστα (στα παπάκια του η φήμη), την ζωή την βλέπει σαν μια κούρσα που θέλει να κερδίσει! Επίσης, την ψυχή να του βγάλεις ανάποδα, δεν θα παραδώσει τον έλεγχο της σε κανέναν και ποτέ!

Μπορεί να είναι το πιο εύκολο ή το πιο δύσκολο πλάσμα που θα αγαπήσεις ποτέ. Θα είναι όμως πιστός σε ότι αισθάνεται, αληθινός με εσένα, τρυφερός (δεν πάει το μυαλό σου), έντονα σεξουαλικός και θα σε βάλει όχι απλώς στο πλάι του, αλλά πιο πάνω κι από τον ίδιο!

Απλώς… δώσε τους λόγους να σε εμπιστευτεί. Διαφορετικά, δεν θα ξεκινήσεις να ζεις καν τον έρωτα όπως πρέπει μαζί του.

Διάβασε επίσης:

Οι 4 «Δαίμονες» του Σκορπιού

5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι καθαρόαιμος Σκορπιός!

Ζυγός VS Σκορπιός: Ίδιες καταστάσεις, άλλες… αντιδράσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved