«Το ζώδιό σου μέσα» S02E06: Μπορεί μια λάθος ώρα γέννησης να αλλάξει τα δεδομένα σου;

Και ναι! Μπορεί! Σου φέρνει τα πάνω-κάτω...

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E06: Μπορεί μια λάθος ώρα γέννησης να αλλάξει τα δεδομένα σου;

Αυτό που λέμε "πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε"; Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει 100%. Το νέο επεισόδιο της εκπομπής μας είναι αφιερωμένο σε μια προσωπική ιστορία. Συγκεκριμένα στο... "δράμα" της Άννας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια πίστευε ότι έχει ωροσκόπο Ταύρο. Ήρθε όμως ένα βιβλιάριο γέννησης να της αλλάξει την ζωή ολόκληρη... Έχει γεννηθεί σχεδόν μία ώρα πριν από αυτή που ήξερε αρχικά και τελικά έχει ωροσκόπο... Κριό. Ω! Ναι!

Έκραζε την Έμμα που είναι Κριός και ήρθε η ζωή να της το ξεπληρώσει όλο αυτό το... "κακό" με ένα χτύπημα, κάτω από τη ζώνη. Θα μας πείτε τώρα, τι Ταύρος, τι Κριός... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ένας λάθος ωροσκόπος αλλάζει όλο σου τον αστρολογικό χάρτη. Και τις όψεις, αλλά και την τοποθέτηση των πλανητών στους Οίκους.

Εντάξει... ευτυχώς η Άννα το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δεν έβαλε τα κλάματα (τουλάχιστον όχι μπροστά μας χαχαχα) Δείτε την εκπομπή μας για το "σύγχρονο δράμα" του λάθος ωροσκόπου!

Περιμένουμε και το δικό σου σχόλιο για το ανανεωμένο "Το ζώδιό σου μέσα" στο facebook! Πες μας, τι θέλεις να συζητήσουμε, τι να ρωτήσουμε τους αστρολόγους, τι περιμένεις να ακούσεις; Εμείς θα μαζέψουμε όλες τις ιδέες και σύντομα θα κάνουμε εκπομπή βασισμένες πάνω τους!



Διάβασε επίσης:

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E03: Πανσέληνος στον Κριό: Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E04: Αφροδίτη στον Σκορπιό: «Μυρίζει» σεξ και χρήμα

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E05: Όλα να τα περιμένεις με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved