5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι καθαρόαιμος Σκορπιός!

Για μέτρα να δεις πόσα έχεις!

5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι καθαρόαιμος Σκορπιός!


Είσαι 100% Σκορπιός επειδή:

1. Δείχνεις απόμακρος, κλεισμένος στον εαυτό σου, «στρείδι σκέτο», ενώ στην πραγματικότητα, περιμένεις να δεις ποιος/α θα κάνει την προσπάθεια να σε προσεγγίσει! Αν δεν ιδρώσουν και λίγο για να σε γνωρίσουν, δεν κάνουμε δουλειά! (πέρνα τους αγάπη μου από γυμνάσια, να μαθαίνουν!)

2. Ξέρεις πότε σου λέει κάποιος ψέματα, αλλά τον/την αφήνεις να συνεχίζει, ώστε στο τέλος να μπορέσεις να τον σουβλίσεις και να έχεις και 1000 δίκια! (φτου σου κουκλάκι μου!)

3. Έχεις την σούπερ κακιά συνήθεια να σκαλίζεις πράγματα και καταστάσεις και να βρίσκεις απαντήσεις σε ερωτήσεις που α) δεν έκανες ποτέ, ή β) απαντήσεις σε ερωτήματα που ούτε ο/η ίδιος/α θα ήθελες να έχεις μάθει! (τι θες και τα σκαλίζεις; Λαχανόκηπο θα φυτέψεις;)

PHOTO 1

4. Θέλεις να σε αφήνουν ήσυχο, αλλά όταν το κάνουν παραπονιέσαι για την μοναξιά που σε δέρνει και μόλις σε προσεγγίσουν, αγριεύεις κι αναρωτιέσαι γιατί επιτέλους δεν σε αφήνουν στην ησυχία σου; (τα χάπια μου! Και μόνο που το έγραψα, στραμπούλησα τον εγκέφαλο!)

5. Όταν κάτι σου κάθεται στραβά σε κάποιον, μπορεί και να περάσεις το υπόλοιπο του βίου σου, κουβαλώντας μια πάγια γνώμη, που ότι κι αν σου πουν, ότι κι αν βιώσεις, να ΜΗΝ την αλλάξεις. Γιατί... ε! Αν δεν έχουμε σταθερότητα στην ζωή μας, δεν έχουμε τίποτα! (αυτά, είναι!)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved