Ζυγός VS Σκορπιός: Ίδιες καταστάσεις, άλλες… αντιδράσεις

Βάζουμε τον Ζυγό και τον Σκορπιό σε 4 ίδιες καταστάσεις και κόβουμε αντιδράσεις!

Ζυγός VS Σκορπιός: Ίδιες καταστάσεις, άλλες… αντιδράσεις


Έλα να γελάσουμε λιγάκι!

1. Παίζει επιτραπέζιο παιχνίδι!

Ζυγός: γελάει, χαίρεται, παίζει για την παρέα, κάνει το χαβαλέ και την πλάκα του και μεταξύ μας, αφού είναι κι εγκεφαλικό παιδάκι, όλο και κάτι καταφέρνει!

Σκορπιός: το κάθε άτομο που συμμετέχει, είναι κι ένας δυνητικός αντίπαλος! Παίζει για να κερδίσει και για την ακρίβεια, παίζει για να φάνε όλοι την σκόνη του! Ω, ναι! Είναι ανταγωνιστικός, νευριάζει και κόβει λαρύγγια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

2. Μαθαίνει ότι κάποιος φίλος του, του έχει πει ψέματα.

Ζυγός: θα απογοητευτεί, όμως με ήρεμο τρόπο (και χωρίς να τον πάρει χαμπάρι ο άλλος) θα προσπαθήσει να μάθει το γιατί. Θέλει να καταλάβει το κίνητρο. Όμως, είτε θα βρει την άκρη και θα κάνει ειρήνη, είτε θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Σκορπιός: Ανοίγει το μαύρο τευτεράκι του, γράφει το όνομα, κλείνει το τευτεράκι του, ακονίζει το μαχαίρι και παίρνει θέση μάχης (του ελέους!)

3. Τον χωρίζει ο/η γκόμενός/ά του.

Ζυγός: στενοχωριέται, στενοχωριέται ακόμα περισσότερο, το καλοσκέφτεται, βάζει τα γέλια με την χασούρα του/της πρώην και ήδη έχει ξεκινήσει να φλερτάρει!

Σκορπιός: θυμώνει, τα βάζει με τον/την πρώην, μετά με τον εαυτό του/της, κάνει μαύρες σκέψεις, θέλει να πεθάνει, δεν πεθαίνει, ανασταίνεται και… περνάει από 1000 μαρτύρια τον/την επόμενο υποψήφιο για να βεβαιωθεί ότι δεν θα πάθει τα ίδια!

4.Κερδίζει το Τζόκερ!

Ζυγός: ανακοινώνει τα καλά νέα σε οικογένεια και κολλητούς και μοιράζεται την καλή του τύχη! (αλλά κινδυνεύει να μείνει ρέστος!).

Σκορπιός: δεν λέει τίποτα σε κανέναν και βοηθάει όσους αγαπάει… ανώνυμα!

Διάβασε επίσης:

Και όμως, έτσι απαντάς σε μια ερώτηση ανάλογα με το ζώδιό σου

Τι σε εξαγριώνει πραγματικά και ξυπνά το «ζώο μέσα»;

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Ό,τι κι αν έχεις ακούσει για εκείνη, ξέχασέ το!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved