«Το ζώδιό σου μέσα» S02E04: Αφροδίτη στον Σκορπιό: «Μυρίζει» σεξ και χρήμα

Η Αφροδίτη είναι φίλη σου!

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E04: Αφροδίτη στον Σκορπιό: «Μυρίζει» σεξ και χρήμα

Ναι! Κι όμως! Μπορεί να μην το ήξερες, αλλά η Αφροδίτη μόνο χαρές δίνει και σε όποιο ζώδιο και να περάσει, όλο και κάτι καλό θα φέρει. Για τους άλλους πλανήτες βέβαια δεν ισχύει το ίδιο. Αυτήν την... Κυρία όμως πρέπει να την αγαπάς και να πανηγυρίζεις κάθε φορά που περνά στο δικό σου ζώδιο. Και ο λόγος είναι απλός. Θα σου φέρει... "δώρα".

Το συγκεκριμένο διάστημα η "φίλη" μας είναι στον Σκορπιό. Και από την θέση αυτή, χαρίζει σε όλους (σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο) σεξ και χρήμα. Γιατί αυτά είναι τα στοιχεία του Σκορπιού και αυτά είναι που θα τονίσει και η Αφροδίτη με το πέρασμά της από εκεί. Όταν περάσει στον Τοξότη, θα φέρει ταξίδια, γνώσεις, επαφές και επικοινωνίες με το εξωτερικό, διασκέδαση και πολλά άλλα.

Σου τα εξηγούμε πιο αναλυτικά όμως στο βίντεο που ακολουθεί. Δες το και θα... καταλάβεις γιατί θα πρέπει την Αφροδίτη να την εκτιμάς και να την αγαπάς!

Περιμένουμε και το δικό σου σχόλιο για το ανανεωμένο "Το ζώδιό σου μέσα" στο facebook! Πες μας, τι θέλεις να συζητήσουμε, τι να ρωτήσουμε τους αστρολόγους, τι περιμένεις να ακούσεις; Εμείς θα μαζέψουμε όλες τις ιδέες και σύντομα θα κάνουμε εκπομπή βασισμένες πάνω τους!



Διάβασε επίσης:

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E01: Το απόλυτο ξεμπρόστιασμα του Ζυγού! Αυτοί είστε…

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E02: Μην κάνεις σχέδια γιατί ο… Ουρανός «γελάει»!

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E03: Πανσέληνος στον Κριό: Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved