Άντρας Ζυγός: Τον κρατάς ή τον… «σουτάρεις»;

Διάβασε πρώτα αυτά που έχουμε να σου πούμε και μετά θα κρίνεις τι είναι καλύτερο να κάνεις

Άντρας Ζυγός: Τον κρατάς ή τον… «σουτάρεις»;


Έλα τώρα που θέλει κι ανάλυση το θέμα: είτε σου κάθεται καλά, είτε όχι, ο άντρας Ζυγός τον έχει τον τρόπο του και ξέρει να… διπλαρώνει και να αποκτά θαυμάστριες!

Είναι άντρας που ξέρει την τέχνη της γοητείας, όπως άλλωστε κι η Ζυγίνα. Αλλά τούτος εδώ, εκτός από ωραία λογάκια, ξέρει να κάνει κι ωραίες... κινήσεις! Πες τον ρομαντικό, πες τον γόητα, πες τον όπως θέλεις, μια φορά, μπορεί να φτιάξει κατάσταση τόσο ωραία, που να μην θέλεις να φύγεις!

Του αρέσει να περνάει όμορφα κι εκείνος και το ταίρι του.
Δεν κοιτάζει μόνο την πάρτη του, αλλά τον ενδιαφέρει το έτερο ήμισυ, να είναι κι εκείνο ευχαριστημένο (αν μη τι άλλο, για να μην γκρινιάζει!). Γι αυτό, αν χρειαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω, ή να «κόψει» κάτι από τον εγωισμό του, αυτός ο άντρας, θα το κάνει!

Όμως, για να είμαστε ειλικρινής, αυτό που τον κάνει πολύ σέξι είναι το χιούμορ του που αντανακλά το δυνατό μυαλό του! Μην ξεχνάς, είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος!

Είναι ένα πραγματικό κελεπούρι, αλλά ως ένα σωστό κελεπούρι που σέβεται τον εαυτό του, ο άντρας Ζυγός, είναι μεν εύκολα προσεγγίσιμος, αλλά αποδεικνύεται συχνά-πυκνά, δύσκολος στο να τον «πιάσεις» και να τον καθίσεις σε ένα σημείο. Εκεί άλλωστε βρίσκεται κι η γλύκα του, αφού είναι σέξι, αλλά παράλληλα... ανοιχτός στο φλερτ. Κάποιες γυναίκες εξιτάρονται (οι Διδυμίνες και κάποιες άλλες τραβάνε τα μαλλιά τους μαζί του, π.χ. Σκορπίνες).

Για να πούμε κι ένα δυο αρνητικά του, θα σου αναφέρω την αδιαφορία/ απόσπαση που μπορεί να δείξει και την τάση που έχει, να ακολουθεί ένα χρυσό κανόνα: «ακολούθα την απόλαυση και τον εύκολο δρόμο». Αυτά τα δυο, τον κάνουν κακό παιδί, δύσκολο στις δεσμεύσεις κι αρκετά τεμπέλη ή εξαρτώμενο από τις απολαύσεις.

...Κι όμως, στον τελικό απολογισμό, ο συνδυασμός του γοητευτικού, αλλά άπιαστου άντρα, τον κάνει να είναι όλα τα λεφτά!

Διάβασε επίσης:

Να σε τι ξεχωρίζεις και τα υπόλοιπα ζώδια «τρώνε την σκόνη» σου…

Αντέχεις τη σάτιρα; Να πώς θα αντιδράσεις αν πιάσει φωτιά η κουζίνα σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι… έρχεται το τέλος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved