«Το ζώδιό σου μέσα» S02E01: Το απόλυτο ξεμπρόστιασμα του Ζυγού! Αυτοί είστε…

Επιστρέψαμε! Στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της εκπομπής μας, πιάνουμε στο στόμα μας τον Ζυγό και τον ξεμπροστιάζουμε!

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E01: Το απόλυτο ξεμπρόστιασμα του Ζυγού! Αυτοί είστε…

Μπορεί να έχουν τα γενέθλιά τους τα Ζυγάκια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα τους... χαριστούμε. Άλλωστε κι εμείς... ΤΕΤΟΙΕΣ είμαστε. Δύσκολα θα πούμε καλή κουβέντα για άνθρωπο. Μας θυμάστε και από πέρυσι τι φαρμακόγλωσσες είμαστε. Αφού λοιπόν η πρεμιέρα της εκπομπής μας, συνέπεσε με τον μήνα του Ζυγού, αυτονόητο ήταν το πρώτο από τα 12 ζώδια που θα βγάζαμε στην σέντρα να ήταν αυτό, με τη ζυγαριά στο χέρι ντεεεε...

Αγιογραφίες δεν κάνουμε σε κανέναν και ελπίζουμε οι φίλοι μας Ζυγοί και οι φίλες μας οι Ζυγίνες να καταλάβουν ότι όσα λέμε, τα λέμε για το καλό τους μπας και διορθωθούν λίγο και γλιτώσουν τα υπόλοιπα 11 ζώδια από λίγο... πόνο και νεύρα. Και για να δείτε ότι δεν μασάμε πουθενά, να σας πούμε απλώς ότι η Άννα είναι Ζυγός και είχε δίπλα της την Έμμα, η οποία ως γνήσια Κριός πήρε φόρα και την στόλισε κανονικά!

Γιατί άλλωστε αν δεν τα χώσεις στον διπλανό σου πρώτα, σε ποιον θα τα χώσεις; Δες την εκπομπή "Το ζώδιό σου μέσα" και πες μας και τη δική σου γνώμη, με σχόλιο στο facebook!



Διάβασε επίσης: 4 πράγματα που κάνουν έξαλλο έναν Ζυγό. Μην του τα κάνεις ΠΟΤΕ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved