3 αλήθειες κι ένα ψέμα για τον Λέοντα!

Πάρα πολλά έχουν ειπωθεί για το πιο λαμπερό ζώδιο: τον Λέοντα.

3 αλήθειες κι ένα ψέμα για τον Λέοντα!


Πολλοί είναι εκείνοι που κρυφά θα ήθελαν να έχουν την χάρη του, αλλά δυστυχώς… δεν τον φτάνουν ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι! Βάζουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους και σου παρουσιάζουμε 3 αλήθειες κι ένα χοντρό ψέμα για τον απόλυτο Βασιλιά!

Είναι αλήθεια ότι:

1. Είναι γενναιόδωρος. Ναι, είναι τύπος extra large και δεν συμπαθεί καθόλου τους καρμίρηδες, τους φραγκοφονιάδες κι όσους κλαίγονται ότι δεν έχουν. Δεν λέμε ότι είναι χαζός να φάει τις οικονομίες του, αντιθέτως, σέβεται όσους σέβονται το χρήμα και ξέρουν είτε να το προστατεύσουν, είτε να το επενδύσουν, είτε να ξοδέψουν σωστά! Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν δεν έχει μια στην τσέπη, δεν θα γίνει ποτέ του μικροαστός, να κλαφτεί γιατί δεν έχει πάρει παγωτό. Είναι πολύ ανώτερος τύπος…

2. Προκαλεί ζήλια. Ελάχιστες φορές γίνεται λόγος για αυτό, αλλά ο Λέοντας όπου πάει, κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν, όχι πάντα από θαυμασμό, αλλά κι από ζήλια. Είναι γάργαρος άνθρωπος, φωτεινός, εξωστρεφής. Αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά, δεν τα καλοδέχονται πολλοί, που τον λοξοκοιτούν με θυμό, με ζήλια ή κακία. Να θυμάστε ότι το πρόβλημα το έχουν εκείνοι. Ο Λέοντας πάλι, τσου!

3. Ο Λέοντας ρισκάρει στην ζωή του. Θα πάρει τα ρίσκα του, θα ζήσει ριψοκίνδυνα, θα βάλει πρώτος το κεφάλι του στο στόμα του… λιονταριού και δεν θα διστάσει να πει και να κάνει πράγματα που όσοι τον βλέπουν από μακριά, σφίγγεται η καρδιά τους από το άγχος! Κι όμως, το λιοντάρι δεν μασάει! Δεν κολλάει πουθενά κι είναι διατεθειμένο και να πάρει το ρίσκο και να χάσει. Κοινώς, δεν φοβάται τις χασούρες. Τρέμει όμως να λιμνάσει στην ζωή του και πει μια μέρα «δεν πήρα το ρίσκο κι έχασα την ευκαιρία»! Ε, λοιπόν, όχι! Όχι, ποτέ για ένα Λιοντάρι!

Και να και το ψέμα:

Ο Λέοντας είναι παρτάκιας. Όχι αγάπη μου. Ο γενναιόδωρος άνθρωπος δεν είναι παρτάκιας. Ο γενναιόδωρος άνθρωπος είναι ανοιχτός σε όλους και μοιράζεται ότι έχει, διότι όπως έγραψα και πιο πάνω ΔΕΝ φοβάται τι θα συμβεί εάν τα χάσει όλα. Να σου πω τι θα κάνει; Θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή. Άρα, δεν τον τρομάζει η απώλεια, δεν τον τρομάζει το να μην έχει αρκετά. Χαρίζει, μοιράζεται, βοηθάει όπου κι όποιον μπορεί. Γιατί πολύ απλά… Είναι άρχοντας!

Διάβασε επίσης:

Πως αντιδράει το ζώδιο σου σε ένα κομπλιμέντο;

Θα γελάσεις πολύ με το πώς ζητά το κάθε ζώδιο συγγνώμη

Έλα να παίξουμε: Εμείς σου δίνουμε τα στοιχεία κι εσύ θα μαντέψεις το ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved