Οι εραστές του ζωδιακού από Κριό μέχρι Παρθένο και τι να περιμένεις από τον καθένα

Σου παρουσιάζουμε τους ζωδιακούς εραστές, από τον Κριό μέχρι τον Παρθένο!

Οι εραστές του ζωδιακού από Κριό μέχρι Παρθένο και τι να περιμένεις από τον καθένα


ΚΡΙΟΣ: Εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και προσεγγίζει ευθέως το πρόσωπο που τον έχει γοητεύσει. Με την σειρά του, θα το γοητεύσει με τον ενθουσιασμό του, το πείσμα και την ενέργειά του! Είναι άριστος κυνηγός, ενώ παράλληλα μαγνητίζει με τον δυναμισμό του!

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν ερωτεύεται εύκολα, ούτε συχνά, αλλά όταν ερωτευτεί, πέφτει με τα μούτρα κι αφοσιώνεται στο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει! Οργανώνει πολύ όμορφα ραντεβού και ξέρει να φτιάχνει κατάσταση! Επιπλέον, δεν φοβάται την δέσμευση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει ποια θέλει και κινείται με άνεση αιλουροειδούς στον χώρο, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε γοητεύσει με το μυαλό του, την σπιρτάδα του, την ατάκα του! Μοιάζει άπιαστος, σαν να σου γλιστράει από τα χέρια κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της γοητείας του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν ερωτευτεί, ο κόσμος του έχει πλέον ένα και μοναδικό επίκεντρο: το πρόσωπο που έχει πλέον στην καρδιά του. Είναι τρυφερός, ρομαντικός, κτητικός και πολύ προσεκτικός με εκείνη που αγαπάει. Για πολλούς, ο Καρκίνος –κι όχι άδικα- θεωρείται ο καλύτερος εραστής!

ΛΕΩΝ: Είναι από τους πιο γοητευτικούς εραστές και το ξέρει. Έχει εκτόπισμα και μόλις μπει στον χώρο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον προσέξεις. Κινείται με σιγουριά κι όταν ερωτευτεί, γίνεται ο πιο μεγάλος γλυκός γάτος του κόσμου. Έχει τρελό σεξαπίλ και μια τεράστια καρδιά, που την δίνει με πολλή προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν του το έχεις, αλλά ο τύπος αυτός, είναι τρελά δοτικός, θα κάνει τα πάντα για εκείνη που έχει ερωτευτεί και θα είναι τρυφερός και γλυκός και στο σεξ. Θα σε προσέχει μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο, ενώ δεν το έχει σε τίποτα να γίνει θυσία για εσένα που αγαπά. Το μόνο που πρέπει να ξέρεις όμως είναι, ότι είναι τρομερά επιλεκτικός συναισθηματικά!

Έχε το νου σου! Αύριο έρχεται και το δεύτερο μέρος, από τον άντρα Ζυγό, μέχρι τον άντρα Ιχθύ!

Για πες μας και ποιος από τους 6 πρώτους ζωδιακούς εραστές σου αρέσει καλύτερα!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved