Ανάδρομος Ερμής: Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει...

Μα πάλι ανάδρομο έχουμε; Ναι, για αυτό συνέχιζε να διαβάζεις…

Ανάδρομος Ερμής: Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει...


Στις 9 του μήνα ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Λέοντα. Θα γίνει στάσιμος όμως στις 7 για δυο ημέρες, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πάσα εργασία, παύει!

Μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις σχέδια ή να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο. Κι αν αυτό σου ακούγεται υπερβολικό, ε, βάστα να δεις τι έχει να γίνει κατά τη διάρκεια του ανάποδου Ερμή!

1

1. Ότι έχεις να πεις, κατάπιε το. Ότι σκέφτεσαι, φτύστο! Κυριολεκτικά, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Κι επειδή μέχρι τις 19 του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα, μεγάλες κουβέντες θα ξεστομίζεις, μεγάλους μπελάδες θα βρίσκεις. Από τις 20 και μετά, ότι κι αν λες, θα ακούγεται σαν ένα διαρκές παράπονο που θα σπάει νεύρα! Από το καλό στο καλύτερο σε πάω!

2

2. Το ένστικτό σου θα σε προδώσει. Όχι γιατί είναι απαίσιο ή κακό ή γιατί σε εγκατέλειψε, αλλά γιατί το μυαλό σου και τα ροκανίδια του, θα μπαίνουν στην μέση και θα χαλάνε την συνταγή…

3

3. Ετοιμάσου να κάνεις μπούρδες. Το εννοώ. Βλακείες, αστοχίες, πες το όσο κομψά θέλεις, αλλά μια φορά, δεν την γλυτώνεις. Θέλεις να σου θυμίσω ότι στις 17 έχουμε και μια έκλειψη στον Αιγόκερω; Πως να γλυτώσουμε τις… χαζομαρίτσες; Όλοι θα κάνουμε κι όλοι θα γίνουμε θύματα τους. Ουφ κουράστηκα ήδη….

4

4. Το κινητό σου, το αυτοκίνητο σου, ο υπολογιστής σου, ο γκόμενος σου, η φιλενάδα σου, ότι αγοράσεις (ιδιαίτερα ηλεκτρονικό), δεν θα πηγαίνουν καλά και θα χάνουν στροφές. Μην διανοηθείς ούτε για πλάκα να πας να αγοράσεις κανένα αυτοκίνητο ή κινητό, μήτε να υπογράψεις κανένα συμβόλαιο.

5

5. Τι κάνεις λοιπόν; Κρατάς μικρό καλάθι, την γλώσσα σου δεμένη και τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές. Ότι είναι να πάει στραβά-θα πάει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεσμεύεσαι να παντρευτείς το όποιο λάθος. Παίρνεις βαθιά ανάσα και μόλις ο ανάδρομος τελειώσει και πάει στο καλό, -στις 2 του Αυγούστου-, κάνεις ένα ωραίο restart, δηλαδή, μια ωραία επανεκκίνηση!

Διάβασε επίσης:

Πως αντιδράει το ζώδιο σου όταν είναι θλιμμένο;

Έχεις Σελήνη σε Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα

Πόσο γρήγορα μπορείς να πάρεις μια απόφαση σύμφωνα με το ζώδιο σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved