Χρειάζεσαι έναν Καρκίνο στην ζωή σου και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Γιατί χρειάζεσαι έναν Καρκίνο στην ζωή σου!

Χρειάζεσαι έναν Καρκίνο στην ζωή σου και υπάρχει λόγος γι' αυτό


Καρκίνο για εραστή, σύντροφο, σύζυγο, ή απλά φίλο; Ευχαριστώ, θα πάρω! 5 λόγοι που ο Καρκίνος, θα ήταν τέλειος για εσένα! (είτε είναι άντρας, είτε είναι γυναίκα!)

1. Νοιάζεται, νοιάζεται, νοιάζεται, ω, ναι! Νοιάζεται! Εάν ψάχνεις για έναν άνθρωπο που θα του μιλάς κι οι λέξεις δεν θα μπαίνουν από το ένα αυτί και θα βγαίνουν από το άλλο, αλλά θα επεξεργάζονται και στο κεφάλι, τότε σίγουρα χρειάζεσαι έναν Καρκίνο. Ακούει με προσοχή, νιώθει τον πόνο σου, νοιάζεται αρκετά για να σου αφιερώσει χρόνο, να ασχοληθεί γυρεύοντας μια λύση. Θα σε πάρει από το χέρι και θα περάσετε ΜΑΖΙ τις Συμπληγάδες.

2. Μπορείς να του εμπιστευτείς μυστικό και να ξέρεις ότι θα το μάθει μόνο το μαξιλάρι του. Δεν είναι και λίγο να γνωρίζεις ότι μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις πράγματα που δεν θα βγουν προς τα έξω. Επίσης ο Καρκίνος δεν θα στο παίξει έξυπνος και δεν θα κάτσει να σε μαλώσει, να σε κρίνει και να στο παίξει ανώτερος.

3. Είναι κάργα πιστός. Φυσικά κι αυτό συμφωνεί με ότι σου έχω γράψει ήδη, αλλά είναι σημαντικό να το τονίσουμε: ο Καρκίνος, δεν φτύνει τις σχέσεις του. Δεν έχει σημασία αν είστε σύζυγοι, εραστές ή φίλοι απλά. Δεν θα σε προδώσει ποτέ!

4. Μπορεί να χρεώνουμε στο Καβούρι ότι είναι κυκλοθυμικό, αλλά ένα πράγμα να θυμάσαι: μισεί την αρνητικότητα, την μιζέρια και τους ανθρώπους που τα φέρουν αυτά τα δυο, λες κι είναι παράσημα. Δίπλα του, ποτέ δεν θα νιώσεις να σε παίρνει από κάτω, γιατί ο Καρκίνος, είναι θετικό πλάσμα!

5. Τέλος, χρειάζεσαι έναν Καρκίνο στην ζωή σου, επειδή παρόλο που ανοίγεται δύσκολα, όταν σε εμπιστευτεί, θα ανοίξει τον κόσμο του και θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που έχει χώρο στην καρδιά του, για όλον τον κόσμο, όμως, δεν πέφτει ποτέ θύμα! Έχει το χάρισμα να είναι τρυφερός, αλλά όχι αφελής, να είναι δοτικός, αλλά ξέρει που δίνει. Χρειάζεσαι έναν Καρκίνο, γιατί πολύ απλά, στο πλάι του, ο κόσμος μοιάζει λιγότερο απειλητικός!

Διάβασε επίσης:

Ο Καρκίνος είναι παρεξηγημένος. Ορίστε το γιατί

Η σκοτεινή πλευρά του Καρκίνου

Ο Καρκίνος είναι ένα σούπερ ζώδιο και να γιατί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved