Γιατί; Μα φυσικά γιατί δεν είναι μόνη της. Παρέα σε όψεις της κάνει και ο Ουρανός και ο Ήλιος (φυσικά!) αλλά.. την τσιτώνουν. Για αυτό το λόγο ναι μεν θα πρέπει να κρατήσεις την γλώσσα σου και τα νεύρα σου, αλλά από την άλλη πλευρά… ίσως και να πρέπει να ξεσπάσεις για να επαναφέρεις τις σχέσεις σου με τους άλλους σε νέα ισορροπία (και να τις θέσεις σε καινούργια βάση!)

Πάμε τώρα να δούμε πως επηρεάζει ξεχωριστά το κάθε ζώδιο!

Κριοί, Ζυγοί και Ταύροι, θα έρθετε αντιμέτωποι με τους εαυτούς σας αλλά και με τους άλλους. Δεν αναφέρομαι σε συγκρούσεις, αλλά σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν και θα γίνουν είτε τις επιδιώξετε είτε όχι. Θα αλλάξουν οι ισορροπίες στα συναισθηματικά σας, ενώ παράλληλα θα ψάχνετε να βρείτε το χαμένο νόημα του ίδιου σας του εαυτού. Ίσως παρατήσετε κάποια πράγματα (ή ανθρώπους) και ασχοληθείτε με ό,τι πραγματικά σας αρέσει και σας κάνει ευτυχισμένους (και πολύ το αργήσατε).

Δίδυμοι, θα περάσετε μια περίοδο γεμάτη με δημιουργική ένταση, ενώ παράλληλα θα έχετε και τα τυχερά σας σε ερωτικό επίπεδο! Υδροχόοι, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε αυτή την περίοδο κάντε το χαλαρά και αφήστε τα πράγματα να σας πάνε εκείνα όπου θέλουν. Είστε από τους τυχερούς λέμε!

Λέοντες, πολλές σκέψεις θα κάνετε κι ίσως ανησυχήσετε για κάτι, αλλά αντί να παιδεύεστε άδικα και να «αγριέψετε», κρατήσετε αποστάσεις και ισορροπίες. Τοξότες μου, μια ένταση θα την νιώσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά το καλό είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και πολλές νέες γνωριμίες, ή να περάσετε πολύ πολύ όμορφα με τους φίλους σας και να ξεχάσετε (και ξεπεράσετε) με αυτό τον τρόπο τις εντάσεις!

Καρκίνοι, προσέξτε τα λόγια σας και το πως επικοινωνείτε τις σκέψεις σας στα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Σκορπιοί, θέλετε να παίξουμε με τους φόβους σας ή να το προσπεράσουμε το όλο θέμα και να μην ασχοληθούμε καν; Ψηφίζω το δεύτερο. Διότι αν είναι να προσέξετε κάτι αυτό είναι ο Άρης στους Διδύμους που μπορεί να σας χαρίσει ωραίο σεξάκι και όχι την Πανσέληνο που θέλει να γαργαλίσει τις ανασφάλειες σας! Ιχθύες, σεξάκι δείχνει το θέμα να έχετε, αλλά προσοχή στις σκέψεις που μπορεί να κάνετε και να σας γεμίσουν τα μυαλά με… φόβους!

Παρθένοι μου, μάλλον θα ξοδέψετε πολλά σε καλλωπισμούς αλλά χαλάλι σας! Παράλληλα, φροντίστε να μην τσακωθείτε με άτομο μέσα από την εργασία σας! Αιγοκεράκια μου, θα είστε στην πρίζα, αλλά θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε πολλά projects τα οποία και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Α! Και να μην ξεχάσω ότι μπορεί να κάνετε και μια super γνωριμία!

Διάβασε επίσης:

Δεν θέλει με τίποτα να δεις αυτή την πλευρά του και υπάρχει λόγος

Ποια μέρα της εβδομάδας ευνοείσαι;

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες γυναίκες για σπίτι