Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω αν ποτέ θα «φτιάξεις» κορμί!

Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω πόσο ζυγίζεις...

Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω αν ποτέ θα «φτιάξεις» κορμί!

...ή τι κορμάκι μπορείς να φτιάξεις ή τέλος πάντων, να σου πω πόσο δίκαιη ή άδικη θα είναι η ζωή μαζί σου! Κλαψ!



Τα ζώδια του αέρα!

Μην τρελαθώ τώρα! Μερικά ζώδια είναι προικισμένα με σωματότυπους πολύ αδύνατους και καλοσχηματισμένους. Οι Ζυγοί, για παράδειγμα, έχουν αρμονικότατα και ισομετρικά σώματα να τα πιεις στο ποτήρι. Βλέπεις τον Ζυγό, σου τη δίνει που σου τη δίνει στα νεύρα γιατί είναι πάντα καλοντυμένος κι έχει σπαστικά τέλειο γούστο, είναι και τυχερός. Ακόμα κι αν πάρει κιλά, θα τα πάρει ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δεν θα γίνει σα σαμπρέλα. Άσε που ως ζώδιο του αέρα, δύσκολα ανοίγει το σώμα του!

Αμ οι Δίδυμοι! Κάθεται κρέας επάνω τους; Μισές μερίδες, ειδικά οι γυναίκες!

Για να μην αρχίσω με τον Υδροχόο! Δεν τον νοιάζει κι ιδιαίτερα και δεν τραβάει και κανένα ζόρι με το πώς δείχνει, αλλά έχοντας και τον Κρόνο συγκυβερνήτη, ακόμα κι αν βάλει κανένα κιλό, θα το χάσει σε dt. (φτάνει να μην έχει πολύ Ιχθύ στο ωροσκόπιό του. Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις το γιατί!)

1

Πάρε παράδειγμα την Candice Swanepoel, την πανέμορφη Ζυγίνα που δεν κάθεται δράμι περιττό πάνω της!

Και πάμε στα ζώδια της φωτιάς!

Οι Κριοί, λόγω κράσης, χτυπιούνται σαν φραπέδες στο γυμναστήριο και φτιάχνουν κοιλιακούς, πιο γρήγορα από ό,τι φτιάχνει η Βέφα κεφτεδάκια. Έχουν τρελή φωτιά μέσα τους και λόγω κυβερνήτη (Άρη), δεν μασάνε. Για να το πω ακόμα καλύτερα, ακόμα κι αν μασάνε, δεν παχαίνουν. Ο μεταβολισμός τους είναι turbo. Αν δεις Κριό παχουλό, είτε έχει πολύ Ταύρο μέσα του, είτε... ξέχασε τι ζώδιο είναι!

Ο Λέοντας ανήκει σε μια ειδική κατηγορία (στην οποία θα χώσω κι άλλα ζώδια ακόμα), εκείνη του μπαλαντέρ: ανάλογα τα Φεγγάρια του, είτε θα πάρει κιλά, είτε θα δώσει κιλά (κοινώς θα χάσει), αλλά λίγο που θα κάτσει να σκάσει!

2

Ο Τοξότης, είναι κατά παράδοση, ο πιο άτυχος της παρέας! Με τον Δία κυβερνήτη, όχι μόνο έχει την τάση να... στρογγυλοποιεί την τύχη του (και τα κιλά του), αλλά έχει τρομερή δυσκολία στο να τα χάσει. Εάν δεις Τοξότη στέκα, πολύ Αιγόκερω θα έχει ή κανένα Άρη στον Σκορπιό για συμπαράσταση! Ψάξτο!
Η Λιονταρίνα Cara Delevingne, δεν δείχνει να φοβάται τις θερμίδες πάντως!

Τα ζώδια του Νερού!

Ο Καρκίνος θα πάει να κάνει παρέα με τον Λέοντα! Παίρνει, χάνει κιλά, τα ξαναπαίρνει (θυμήθηκε που τα είχε χάσει κι έψαξε να τα ξαναβρεί). Ιδιαίτερα κυκλοθυμικός, μπορεί να κερδίσει βάρος όταν είναι στενοχωρημένος ή να χάσει για ακριβώς τον ίδιο λόγο! Το καλό όμως είναι ότι μπορεί να τα χάσει σχετικά εύκολα, ΕΑΝ το πάρει απόφαση!

Ο Σκορπιός, δεν δείχνει να ζορίζεται με το βάρος του, παρ' όλα αυτά, οι γυναίκες Σκορπιοί έχουν τάση να μαζεύουν κιλάκια στην περιφέρεια και τους μηρούς, πράγμα που τις διαολίζει απίστευτα! Όμως, αν δεν έχουν πολύ Τοξότη στο ωροσκόπιό τους, άνετα μπορούν να πεισμώσουν και να διώξουν τα περιττά κιλά!

3

Ο Ιχθύς, σαν τον Τοξότη, έχει την τάση να... αυξάνεται και να πληθύνεται!
Γενικά να αναφέρουμε ότι τα ζώδια του νερού, ιδιοσυγκρασιακά, επηρεάζονται πολύ από τα συνασθήματά τους, το άγχος, την πίεση κι όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή τους, ανεβάζουν ή κατεβάζουν τα κιλά τους!
Η Σκορπίνα Kendall Jenner, το τρώει το γλυφιτζούρι, αλλά με Σελήνη στον Κριό που έχει, ε! Τις καίει τις θερμίδες!

Τέλος, τα ζώδια της Γης

...Έχουν τη δική τους ιστορία!
Ο Ταύρος, είναι όμορφος μεν, αλλά έχει αναγεννησιακή ομορφιά. Κι αν αναρωτιέσαι τι στο καλό είναι αυτό, να σου πω αμέσως: Έχει την γεννητική προδιάθεση να είναι... κουκλί ζωγραφιστό (μα δεν είναι χάρμα οφθαλμών οι Ταυρίνες;), αλλά επίσης, έχει την τάση να παίρνει εύκολα κιλάκια (έχετε δει Ταύρο άντρα; Όσο μεγαλώνει, τόσο... ανοίγει!). Ωραίος ο σωματότυπος του Ταύρου γενικά, αλλά γεμάτος καμπύλες!
Ο Παρθένος κι ο Αιγόκερως από την άλλη, είναι οι τυχεροί της παρέας! Ο μεν Παρθένος χάνει πανεύκολα τυχόν κιλά που θα πάρει -έχει και νευρώδες σώμα- ο δε Αιγόκερως, (αν δεν έχει πολύ Τοξότη μέσα του), είναι φύσει λιπόσαρκος και ξερακιανός, κοινώς... μοντελάκι!
Εύκολα ακολουθούν αμφότεροι δίαιτα ή πρόγραμμα διατροφής, ενώ ο Ταύρος από όλα αυτά, θα ακολουθήσει μόνο την πείνα του και την λαιμαργία του!
Τι να κάνουμε; Κάποια ζώδια, είναι πιο τυχερά από τα άλλα.
Συνδυάστε τις πληροφορίες που σας δώσαμε, και βρείτε το ζώδιο σας, τον ωροσκόπο σας και την Σελήνη σας, για να δείτε σε ποιά κατηγορία ανήκετε!

Για να μάθετε τις θέσεις των πλανητών σας, πατήστε εδώ!

Η Kate Middleton, ο κλασσικός ισχνός, ευθυτενής σωματότυπος του αντιπροσωπευτικού Αιγόκερω

4

Διάβασε επίσης:

4 λόγοι για τους οποίους σε μισεί ο Ιχθύς!

Γιατί λατρεύεις να μισείς τον Ιχθύ και... μισείς που τον λατρεύεις;

5 tips για να ξεπεράσεις τις αναποδιές που θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved