Για να σε δω! Πόσα από αυτά γνωρίζεις;

1. Μπορεί να μην είναι γεννημένος για αρχηγός, αλλά μια φορά είναι γεννημένος για να αγνοεί τον αρχηγό! Είτε γιατί βαριέται, είτε γιατί έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, είτε γιατί δεν ξέρει καν ποιος είναι ο αρχηγός, ο Ιχθύς παραμένει… ανυπότακτος!

2. Ξέρει πολύ καλά ποια είναι η πιο αποτελεσματική μορφή εκδίκησης και την πράττει θαυμάσια: είναι μανούλα γλυκιά στο… να αγνοεί! Δεν πα να νομίζεις ότι έχεις σούπερ αυτοπεποίθηση; Τρως τέτοιο άκυρο που ξεχνάς και πως σε λένε!

3. Είναι ένα πολύ γλυκό και καλό πλάσμα, μέχρι την στιγμή που ανακαλύπτεις ότι μια τρέλα και μια υποβόσκουσα ανωμαλία την έχει ο τύπος και μάλιστα σε σημείο κακουργήματος!

4. Είναι μεγάλος μαζόχας και γουστάρει και την αυτολύπηση. Οκ, τίποτα καινούργιο έως εδώ. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι ότι αυτός ο λυπημένος μαζόχας, έχει ντοκτορά στον παθητικοενεργητικό βασανισμό! Δηλαδή, γνωρίζει τέλεια πώς να αποτρελάνει κάποιον βασανίζοντας τον ψυχολογικά!

5. Ανήκει στην κατηγορία «Ύψους ή Βάθους». Δεν αγαπάει πολύ, αγαπάει μέχρι θανάτου. Δεν είναι λιγάκι ξινός, είναι σούπερ ξινός-στον λαιμό θα σου κάτσει. Δεν είναι καλός, είναι μάλαμα και πάει λέγοντας. Το’ πιασες;

Διάβασε επίσης:

«Το ζώδιό σου μέσα»: Επεισόδιο 4ο: Έγινε του... Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο Ιχθύς σε πέντε λέξεις!

Ποια ζώδια φλερτάρουν; Ποια είναι μόνιμα ερωτευμένα και ποια ψάχνουν την αληθινή αγάπη;