Ξυπνάς τον Καρχαρία μέσα μου όταν:

1. Μου εξηγείς 2 και 3 φορές τι πρέπει να κάνω. Το ότι χαμογελάω ευγενικά για να μην σου φέρω την κούπα με τον καφέ στο κεφάλι δεν σημαίνει ότι είμαι ηλίθια, αλλά ευγενική!

2. Με προσπερνάς, με αγνοείς επειδή γνωρίζεις ότι η μαλθακή μου φύση δεν μου επιτρέπει να σε καρατομήσω πάραυτα. Διότι όπως και να το κάνουμε δεν είμαι Κριός! Είμαι Ψάρι με αβρούς και λεπτούς τρόπους.

3. Παίζεις άσχημα παιχνίδια με τον εύθραυστο κι ευαίσθητο (ναι είναι αλήθεια) ψυχολογικό μου κόσμο. Πλήγωσε με να πονέσω να ξυπνήσω να σε δέσω! Πως σου φαίνεται; Κάνει και ρήμα!

4. Εξαντλείς την υπομονή μου, η οποία δυστυχώς επανακυκλοφορεί και με κάνεις να μισώ τον εαυτό μου που δεν σε έχω στολίσει με κοσμητικά επίθετα σε 3 γλώσσες!

Και τέλος απεχθάνομαι όταν…

5. Μου φέρεσαι συγκαταβατικά και δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα ότι μπορεί να φαίνομαι χρυσόψαρο, αλλά μπορώ να μεταλλαχτώ σε πιράνχας ή σουπιά, ανάλογα με το τι καλεί η περίσταση!

Πτωχέ μου φίλε! Ακόμα να καταλάβεις ότι η παθητική μου στάση είναι εκείνη που πρέπει να σε φοβίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο; Αν δεν μιλάω, αν δεν ξεσπάω, τότε σίγουρα κακό ετοιμάζεται… Ήσυχα… Αθόρυβα… Και χωρίς να δίνω στόχο!
Cheers!

Διάβασε επίσης:

«Το ζώδιό σου μέσα»: Επεισόδιο 4ο: Έγινε του... Κωνσταντίνου και Ελένης

Ποια ζώδια φλερτάρουν; Ποια είναι μόνιμα ερωτευμένα και ποια ψάχνουν την αληθινή αγάπη;

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι ζευγάρι θα γινόσουν με τα υπόλοιπα 11