Αν περιμένετε από εμάς να αποθεώσουμε και να πανηγυρίζουμε που έρχεται η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, τότε μάλλον δεν παρακολουθείτε την εκπομπή μας.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι, με το χιούμορ μας, να σας βοηθήσουμε να «επιβιώσετε» από τις πολλές καρδούλες, τα λουλούδια, τα αρκουδάκια, τα σοκολατάκια, κι όλα τα… άκια που κυκλοφορούν στην αγορά εκείνη την ημέρα. Ας μην αναφέρουμε τους… παράφορα ερωτευμένους που από τα μέλια ανεβάζουν 400 το σάκχαρο και χάνουν τη μπάλα…

Για άλλη μια φορά τα αγαπημένα μας ζώδια μας είναι εκεί και μας δίνουν ένα χέρι βοήθειας. Ναι, ναι… Πολύ καλά διάβασες! Το ζώδιο το δικό σου ή του συντρόφου σου είναι αυτό που θα σου δείξει τον δρόμο της επιτυχίας (ή το φρένο) για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Γιατί δεν θέλουν όλοι τα ίδια και -πίστεψέ μας- δεν αντιμετωπίζουν όλοι τον Άγιο Βαλεντίνο με την ίδια χαρά (ρώτα και τον Αιγόκερω…). Σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Το ζώδιό σου μέσα» στα εξηγούμε όλα, ωραία, αναλυτικά και κυρίως με άφθονο χιούμορ. Κι αν είσαι μόνος ή μόνη, μη σκας! Μπορείς να γελάσεις με τα… χάλια των άλλων αλλά και μαζί μας.

Είπαμε, αστρολόγοι δεν είμαστε, αλλά μαθαίνουμε δίπλα στους καλύτερους!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ TIP: Μην χάσετε τα bloopers στο τέλος του βίντεο! Γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ στο astrology.gr

Διάβασε επίσης:

«Το ζώδιό σου μέσα»: Πρεμιέρα με τον «πέφτουλα» του ζωδιακού

«Το ζώδιό σου μέσα»: Επεισόδιο 2ο: Υδροχόος, ο… πυροβολημένος

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα του ζωδιακού