Έχοντας μια Αφροδίτη παιχνιδιάρικη αλλά και πολύ τυχερή (αφού θα κάνει παρέα με τον Δία στον Τοξότη), τα οικονομικά μας, τα αισθηματικά μας, ο τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας, αλλά και η διασκέδαση μας, θα μπουν σε νέα τροχιά!
Ωραία μας τόνωσε την σεξουαλικότητα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό, αλλά ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό!
Τι να περιμένουμε;

• Υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Είναι μια Αφροδίτη, που δεν την πειράζει να απλωθεί, να νιώσει στο έπακρο, να γελάσει με την ψυχή της, να ερωτευτεί πιάνοντας τα άκρα, να ξοδέψει (!!!), να ευχαριστηθεί! Όλα ωραία και καλά, αλλά να θυμάσαι ότι…

• Δεν έχει μέτρο! Αυτό είναι και το επικίνδυνο της σημείο! Θα φλερτάρει πολύ, θα ξοδέψει πολύ, θα ανοιχτεί πολύ, θα διασκεδάσει πολύ, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος, να κληθείς να πληρώσεις τον λογαριασμό, μόλις πατήσει το πόδι της στον Αιγόκερω! Το νου σου!

• Δεν την νοιάζει τι επιτρέπεται και τι όχι! Θα κάνει ότι γουστάρει και δεν θα ζητήσει την άδεια κανενός! Δεν την ενδιαφέρει εάν θα σε απογοητεύσει, ή εάν χαλάει την εικόνα που έχεις για εκείνη! Επομένως, ετοιμαστείτε να σπάσετε ταμπού και να εκπλήξετε και τον ίδιο σας τον εαυτό!

• Δεν θέλει να μείνει στην πεπατημένη, αλλά εξορκίζει την ανία της, ανακαλύπτοντας καινούργια πρόσωπα, νέους τρόπους διασκέδασης και φυσικά… δεν γνωρίζει όρια στο σεξ! Με άλλα λόγια, μην απορήσετε εάν νιώσετε έλξη για πρόσωπο που ΠΟΤΕ δεν θα σας έκανε κλικ και μην εκπλαγείτε εάν αντί για φαγητό, καταλήξετε ένα ΣΚ να κάνετε paragliding!
Είναι μια θαυμάσια Αφροδίτη, που θα μας ωθήσει να ανοίξουμε καρδιά, μυαλό, πνεύμα, ώστε και να περάσουμε καλά, αλλά και να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες στην ζωή μας!

Προσοχή όμως στην υπερβολή! Μην ξεφύγετε, μην ανοιχτείτε παράλογα σε τρίτα πρόσωπα και τα λεφτά σας και το νου σας!
Ότι διαβάσατε, πολύ συνοπτικά, περιγράφει και τα χαρακτηριστικά που μπορεί να προσδώσει η Αφροδίτη στον Τοξότη, σε όποιον την έχει στο γενέθλιό του χάρτη (στο ωροσκόπιο του δηλαδή).

Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ, εδώ

Διάβασε επίσης:

Astroquotes Ιανουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Tarot Facts Ιανουαρίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Τα ερωτικά highlights του Ιανουαρίου