Διότι βάζουμε στη σειρά 5 πραγματάκια, στα οποία είναι κορυφαίος!

1. Ξέρει όχι μόνο να προγραμματίζει, αλλά να ακολουθεί ευλαβικά ένα πρόγραμμα, κυρίως γιατί γουστάρει να πιάνει τους στόχους του. Εντάξει, κι άλλα ζώδια ξέρουν από πρόγραμμα κι άλλα ζώδια ξέρουν από στόχους. Ο Αιγόκερως όμως συνδυάζει μοναδικά την ικανότητα όχι μόνο να ξεχωρίζει ΠΟΙΟΣ είναι ο στόχος και ΤΙ πρέπει να κάνει, αλλά και ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

2. Είναι πειθαρχημένος. Χαβαλέ Αιγόκερω, θα συναντήσεις. Όμως ο Αιγόκερως που κόβει τον χαβαλέ για να αφοσιωθεί σε εκείνο που θέλει, είναι ένα αδυσώπητο ον που θα κάνει (στον εαυτό του), ότι χρειάζεται, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι… θα πονέσει ή θα στριμωχτεί. Μαζόχα δεν τον λες, αλλά μια φορά, τον φοβάται το μάτι σου!

3. Φοράει ένα υπέροχο προσωπείο παγωμάρας-φιλικότητας-ευγένειας, την ίδια στιγμή που μπορεί να βράζει μέσα του ή να θέλει να κατασπαράξει άνθρωπο. Γιατί αν μη-τι άλλο, ο Αιγόκερως, εκτός από πειθαρχεία, ξέρει κι από καλή… αυτοσυγκράτηση, συγκέντρωση και διατηρεί την συνοχή της σκέψης και των πράξεων του, σε σημείο… τρέλας!

4. Κι αυτό με φέρνει στο επόμενο σημείο: ο Αιγόκερως είναι το άτομο που μπορεί να σου λύσει τα προβλήματα και λειτουργεί άψογα κάτω από συνθήκες υπερβολικής πίεσης. Γιατί; Μα φυσικά επειδή δεν ιδρώνει το αυτί του! Όχι όμως επειδή είναι αναίσθητος, αλλά γιατί είναι… τέρας ψυχραιμίας. Ψυχρό-αίμα… Το έπιασες;

5. Κι ενώ είναι ένα ζώδιο που είναι ικανό να κάνει τα πάντα για να πετύχει εκείνο που θέλει κι έχει και απερίγραπτη υπομονή και μαεστρία για να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει, ο Αιγόκερως έχει μια τρελά γειωμένη αντίληψη των πραγμάτων και βγάζει μια έντονα σταθερή, αλλά και τρυφερή πλευρά, στα πρόσωπα που αγαπάει. Με λίγα λόγια, είναι ένας killer με τρυφερά αισθήματα!

Διάβασε επίσης:

5 υπέροχες αλήθειες για την μοναδικά classy γυναίκα Αιγόκερω!

Σου δίνουμε 5 λόγους για να αλλάξεις την κακή γνώμη που έχεις για τον Αιγόκερω

Ποιο ζώδιο θα μπορούσε να κυβερνήσει τον κόσμο όλο;

Πέντε αλήθειες και μια κακή φήμη για τον «γρανιτένιο» Αιγόκερω!