Κάθε ζώδιο έχει τα χαρίσματα του, αλλά και τις αδυναμίες του! Πως να το κάνουμε τώρα; Επειδή μας αρέσει να ξεκινάμε από τα ωραία και τα καλά, να η λίστα με τα 4 δυνατά του σημεία!

Είναι φιλόδοξος! Γιατί –αναρωτιέσαι- το βάζουμε στα θετικά; Μα φυσικά επειδή τούτο το κατσικάκι, δεν μένει ποτέ στάσιμο, δεν βαλτώνει, κοιτάει ψηλά, έχει ενέργεια, δύναμη και εσωτερική ώθηση, να προοδεύσει! Και όταν μιλάμε για φιλοδοξία, δεν εννοούμε πάντοτε την επαγγελματική βρε κουτά! Αναφερόμαστε στην απίστευτη κινητήριο δύναμη που έχει για να δοκιμάζει, να δοκιμάζεται και να χτυπάει την κορυφή!

Ξέρει τι σημαίνει κόπος, πόνος, κι έχει αναπτύξει απίστευτες αντοχές! Θυμίζει έντονα Σκορπιό όσον αφορά τις ψυχικές του αντοχές και για να πούμε και την αλήθεια δεν ξέρουμε ποιος έχει αντιγράψει ποιον! Οκ, πλάκα κάνουμε, αλλά το νόημα μια φορά, το έπιασες: Ο Αιγόκερως, και φιλόδοξος είναι και δουλεύει σκληρά για να αποκτήσει ότι επιθυμεί! Respect!

• Εκτός όμως από επιμονή, έχει και υπομονή ο Κρόνιος Αιγόκερως! Μεγάλο πράγμα να έχεις φιλοδοξίες, αντοχές, πείσμα, αλλά και υπομονή για να δρέψεις τα καλά που έχεις –τόσο προσεκτικά και μεθοδικά- σπείρει!

Είναι αυτάρκης, αυτόνομος, ανεξάρτητος κι όλα τα καλά! Βάλε στοίχημα ότι σε έχει ανάγκη και θα το χάσεις από χέρι!

Και πάμε και στα σκοτεινά, αρνητικά του σημεία. Ε, να μην έχει κι αυτός κάτι;

• Το νούμερο ένα, είναι αυτό που όλοι ξέρουμε: είναι κομματάκι πεσιμιστής. Μεταξύ μας, κι ο Σκορπιός είναι και μερικοί άλλοι, αλλά στον Αιγόκερω έχει κολλήσει η ρετσινιά. Το ζώδιο αυτό, μελετάει πολύ τα πράγματα και ζυμωμένος καθώς είναι στα δύσκολα, έχει αποκτήσει μια πιο μαύρη ματιά για τον κόσμο. Και πάλι, δίκιο του δίνω!

Δύσκολα συγχωρεί όποιον τον έχει πληγώσει. (Βρε να το πω άλλη μια ότι μου θυμίζει τον Σκορπιό, ή θα με δαγκώσετε;).

• Σπάνια θα τον ακούσεις να παραδέχεται ότι έχει κάνει κάπου λάθος. Είναι ψιλό-αγύριστο κεφάλι, αλλά τι να τον κάνουμε; Τον αγαπάμε κι έτσι!

• Τέλος, Αυτό μεταφράζεται ως εξής: εάν αγαπάς τον Αιγόκερω σου, ετοιμάσου να κάνεις αλλαγές εσύ, διότι εκείνος δεν θα κάνει εύκολα!

Διάβασε επίσης:

Σου δίνω τον Αιγόκερω σε 9 λέξεις!

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα του ζωδιακού

Χρειάζεσαι έναν Αιγόκερω στην ζωή σου και υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι΄αυτό