Είτε σαν φίλο, είτε σαν σχέση, είτε σαν… αδελφό! Γιατί; Έλα τώρα! Θα σου δώσω 6 + 1 καλούς λόγους!

1. Γιατί –αγάπη μου- όταν θα φυσήσει βοριάς και θα πιάσουν τα… δύσκολα, ποιος άλλος θα τρέξει να σε βοηθήσει, να σε ξελασπώσει ή να αναλάβει εκείνος να καθαρίσει εκτός από έναν Αιγόκερω; Και αναλαμβάνει και αντέχει να τα βγάλει πέρα με θεριά!

2. Επειδή μπορεί να σε προστατεύσει κι από τον ίδιο σου τον εαυτό: όταν σε ακούει να αερολογείς, ή να κάνεις σχέδια στον αέρα, ο Αιγόκερως θα σου προσφέρει ένα δωρεάν reality check –κοινώς, έλεγχο επαφής με την πραγματικότητα. Με απλά λογάκια, δεν θα σε αφήσει να πληγωθείς επειδή κουβαλάς τα μυαλά τσαντάκι στο χέρι!

3. Για κάθε σου πρόβλημα, έχει και μια λύση. Δίνει τέλειες συμβουλές και είναι τρομερά αξιόπιστος, διότι σκέφτεται πριν μιλήσει!

4. Το ξέρεις ότι όταν αγαπήσει, μένει πιστός και αγαπάει μέχρι τέλους; Όχι; Δεν το ήξερες ή έκανες ότι δεν το ξέρεις; Σκληρός και παγωμένος από έξω, βράχος και ζεστή καρδιά από μέσα για όσους αγαπάει!

5. Μπορείς να τον εμπιστευτείς και το ξέρεις! Το γνωρίζεις ήδη ότι είναι αξιόπιστος και δεν θα σε απογοητεύσει ότι και να του ζητήσεις. Γιατί πολύ απλά, όταν κάτι δεν μπορεί να το κάνει, το λέει χωρίς περιστροφές!

6. Ξέρει πότε να μιλάει, τι πρέπει και τι δεν σηκώνει να πει, αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι ξέρει να… το βουλώνει και απλά να ακούει.

7. BONUS: Ο Αιγόκερως μπορεί να αποδειχτεί το μεγαλύτερο party animal που έχεις συναντήσει ποτέ! Δεν του το έχεις; Κακώς! Διαχωρίζει τα πάντα στο κεφάλι του και ξέρει πότε δουλεύουμε και πότε… τα σπάμε όλα!

Διάβασε επίσης:

Σου δίνω τον Αιγόκερω σε 9 λέξεις!

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα του ζωδιακού

Οι δυο πλευρές του κάθε ζωδίου