Έχει πολλά χαρίσματα και σου δίνω 5 λόγους για τους οποίους μπορεί να τον αγαπήσεις τρελά!

1. Στερεότυπο, αλλά τόσο-μα τόσο αληθινό: δεν θα βαρεθείς ποτέ με έναν Τοξότη στο πλάι σου. Άντρας ή γυναίκα -δεν έχει σημασία- θα σε κρατάει σε εγρήγορση, θα σου παρουσιάζει τόσα ερεθίσματα, που δε θα ξέρεις τι να πρωτοκάνετε μαζί! Δεν μένει στάσιμος σε ιδέες, αντιλήψεις, ενδιαφέροντα, χόμπι. Μαζί του, θα ανακαλύπτεις συνεχώς νέα πράγματα!

2. Δεν θα νιώσεις ποτέ ότι σε περιορίζει, ότι σε επικρίνει, ότι θέλει να σε αλλάξει ή ότι δεν είναι ευχαριστημένος/η με ό,τι έχεις να προσφέρεις. Ο Τοξότης δε γουστάρει να του κάνουν όλα τα παραπάνω σε εκείνον, άρα σε διαβεβαιώνω, ότι δε θα τα κάνει κι εκείνος σε εσένα!

3. Ο Τοξότης είναι ένας καθαρός και διάφανος άνθρωπος συναισθηματικά: ό,τι βλέπεις, αυτό παίρνεις. Επίσης, είναι ηθικός, σωστός, έχει υψηλά ιδανικά κι αγαπάει την αλήθεια. Δε θα σε κοροϊδέψει ποτέ με ένα βολικό ψέμα, αλλά αντίθετα δεν τρομάζει στην ιδέα να μοιραστεί μαζί σου και μια άβολη αλήθεια.

4. Είναι εξαιρετικά γοητευτικό ζώδιο, έχει μια αυτοπεποίθηση κι έναν αέρα, που τον/την κάνει ελκυστικό, αλλά και μια δύσκολη κατάκτηση. Παρ' όλα αυτά, αν του/της τραβήξεις το ενδιαφέρον αρκετά, ώστε να ασχοληθεί μαζί σου, τότε να ξέρεις ότι θα δεις μπροστά σου μια ολοκληρωμένη κι ώριμη προσωπικότητα που έκανε την επιλογή της και τέλος!

5. Η αισιοδοξία του, αλλά και η ικανότητά του να δίνει λύσεις με τρόπους πολυμήχανους, θα σε βγάλει πολλές φορές, όχι μόνο από την κατήφεια, αλλά και από τη δύσκολη θέση!

BONUS: δεν ξέρω, αν στο είπα, αλλά ο Τοξότης είναι ένας εκπληκτικός εραστής/ερωμένη!

Διάβασε επίσης:

Πράγματα, συμπεριφορές και στερεότυπα, που βγάζουν έναν Τοξότη από τα ρούχα του!

Το top 10 των επαγγελμάτων ενός Τοξότη

Μάνα Τοξότης ή αλλιώς η χαρά της ζωής!