Ευκολάκι! Τα παρακάτω 5 πραγματάκια, τα βλέπει και… αρχίζει να μισεί το ανθρώπινο είδος!

1. Γενναιόδωρο δεν τον ανεβοκατεβάζουμε; Ε, είναι. Άρα, μισεί τους μίζερους ανθρώπους, εκείνους που τσιγκουνεύονται σε συναίσθημα και χρήμα. Γιατί ο Τοξότης, αντλεί χαρά από το να μοιράζεται και χαίρεται με την ευτυχία των άλλων ανθρώπων.

2. Του σπάει τα νεύρα όταν νιώθει ότι κάποιος πάει να του πουλήσει βλακείες για να μην το πω αλλιώς. Είναι κλασικά αλλεργικός σε όσους τον περνάνε για χαζό και λένε αηδίες. Επειδή είναι ανοιχτός, δεν σημαίνει ότι είναι χαζοχαρούμενος ή ηλίθιος. Σε διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο και βάζει και τα γέλια με την κομπορρημοσύνη σου!

3. Με την ίδια λογική, απεχθάνεται τα μυστικά, τους ανθρώπους που δένονται κόμποι προκειμένου να «κρύψουν» κάτι κι όλη αυτή την κουλτούρα της υπόγεια κινούμενης λογικής. Ο Τοξότης, ότι έχει να πει, το λέει (και το παραλέει!) και ποτέ δεν θα μπει στο τρυπάκι να παίξει παιχνίδια μυστικών και ψέματος.

4. Όταν μυριστεί ότι ο άλλος πάει να τον «δέσει», γιατί έτσι αισθάνεται εκείνος καλά (κι όχι ο Τοξότης), μπορεί και να σπάσει τον τοίχο για να βγει από μέσα και να τρέξει μακριά! Δεν είναι ο Τοξότης ούτε προβλέψιμος, ούτε καλό κι ήσυχο παιδάκι για να τον βάλεις σε μια θεσούλα και να περιμένεις να τον βρεις εκεί που τον άφησες.

5. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, ο ΤΟΞΟΤΗΣ λυπάται-δεν συμπαθεί, τα άτομα που είναι άτολμα, που δεν ρισκάρουν την αλλαγή στην ζωή τους,που είναι «κουμπωμένα» μέχρι σκασμού, που είναι αρνητικά σε όλα και δεν αφήνουν την ενέργεια της ζωής να ρέει και να τα οδηγεί. Τέτοια άτομα, τα βρίσκει πολύ δυστυχισμένα, όταν ο ίδιος ξεπερνάει τα προβλήματα, προσπερνάει τις κακίες και δεν χάνει τον χρόνο του με μικρότητες. Ο Τοξότης, είναι πολύ μεγάλος για μικρά μυαλά και καρδιές…

014

Είσαι Τοξοτίνα; Με τον κωδικό ΕΙΜΑΙΤΟΞΟΤΗΣ κερδίζεις 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! Μπες τώρα στο e-shop μας!

Διάβασε επίσης:

Τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του Τοξότη

5 σκληρές κι αλύπητες αλήθειες για τον Τοξότη: Αντέχεις να τις μάθεις;

Βάζω τον Τοξότη σε 7 μόλις λέξεις