Τ= Ταξιδιάρης! Γιατί εάν δεν είναι ο Τοξότης ταξιδιάρα ψυχή, τότε κανένα άλλο ζώδιο δεν δικαιούται να το πει αυτό για τον εαυτό του!

Ο= Οπτιμιστής! Φυσικά και είναι, φυσικά και βλέπει διέξοδο, ελπίδα, εκεί που άλλοι βρίσκουν μόνο εμπόδια. Ο Τοξότης έχει διαφορετική φιλοσοφία στην ζωή του: να μην μιζεριάζει και να μην επιτρέπει σε κανέναν να τον φέρνει κάτω.

Ξ= Ξεσηκωτικός! Δεν υπάρχει περίπτωση ο Τοξότης να μην ανεβάσει στροφές όπου κι αν είναι και να μην φέρει το κέφι στα δικά του τα επίπεδα. Καλά κάνει, γιατί κάποιος πρέπει να βλέπει το ποτήρι όπως ήδη περιγράψαμε μισογεμάτο και να ανεβάζει το ηθικό των υπόλοιπων!

Ο= Ολοζώντανος! Χαρά της ζωής, το άτομο που ξέρει ΠΩΣ να ζει και ΠΩΣ να ζει ΚΑΛΑ!

Τ= Τετραπέρατος. Κυριολεκτικά. Ο Τοξότης έχει μυαλό και μάλιστα ένα πολύ ανοιχτό και δυνατό μυαλό, που κινείται με άνεση προς όλες τις κατευθύνσεις και συλλέγει γνώσεις και πληροφορίες από παντού!

Η= Ηθικός! Ξέρει τι είναι πρέπον και τι όχι και έχει το θάρρος να επιλέγει εκείνο που του ανοίγει την σκέψη και την ψυχή κι όχι να κρύβεται πίσω από τις εύκολες λύσεις που μπορεί να είναι… αμφισβητήσιμες!

Σ= Σαρωτικός! Ο Τοξότης είναι όλα ή τίποτα με μεγάλη προτίμηση στο… ΟΛΑ!

014

Είσαι Τοξοτίνα; Με τον κωδικό ΕΙΜΑΙΤΟΞΟΤΗΣ κερδίζεις 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! Μπες τώρα στο e-shop μας!

Διάβασε επίσης:

Πόση αυτοπειθαρχία έχει ένας Τοξότης;

Ο Τοξότης αρνείται να υποκύψει στη μιζέρια!

Μόνο τότε θα πει ένας Τοξότης ότι πέρασε μια άψογη ημέρα