Θα σε ακολουθεί όπου κι αν βρεθείς! Πάμε να δούμε 6 καλούς λόγους για τους οποίους ΠΡΕΠΕΙ να έχεις έναν Σκορπιό στην ζωή σου!

1. Γιατί δεν πουλάει όσους αγαπάει. Το γράψαμε και πιο πάνω: Μαζί σου θα είναι και στην Κόλαση και στον Παράδεισο. Δεν τον νοιάζει.

2. Επειδή ξέρει να ξεχωρίζει τις μπούρδες και τα ψέματα από μίλια μακριά και θα σε προστατέψει από όσους… τα σερβίρουν.

3. Έχει μια απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, το οποίο το σερβίρει κιόλας στις πιο ακατάλληλες στιγμές! Τσακίζει κόκαλα με όσα λέει και με τον τρόπο που τα λέει, αλλά αυτό είναι κομμάτι της γοητείας του!

4. Το ξέρεις ότι είναι πολυμήχανος; Δεν κάνω πλάκα! Ο Σκορπιός είναι από τα λίγα ζώδια που μπορεί να λύσει ένα πρόβλημα, έχοντας σκεφτεί μια λύση που μπορεί και να είναι εξαιρετικά… παράδοξη! Όπως και να έχει, ο τύπος, λύνει προβλήματα!

5. Δεν γουστάρει τις φανφάρες, αλλά λατρεύει οτιδήποτε είναι απλό κι αληθινό. Επίσης δεν φοβάται να πει την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό τον κάνει λιγότερο δημοφιλή ή… κακό. Τουλάχιστον, ξέρεις ότι δεν θα σε παραμυθιάσει ή νανουρίσει με ένα γλυκό ψέμα.

6. Για το τέλος αφήσαμε κάτι πολύ σημαντικό: ένας Σκορπιός μπορεί να δει την πιο άσχημη πλευρά σου και να εξακολουθεί να σε αγαπάει. Ξέρεις γιατί; Επειδή πολύ απλά, καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα πως είναι να έχεις μια άσχημη ημέρα και η ψυχολογία σου να έχει πιάσει πάτο. Δεν θα σου γυρίσει την πλάτη, αλλά θα είναι δίπλα σου, αρκεί να μην τον προδώσεις… Αχ αυτή η προδοσία! Του καίει την καρδιά!

Διάβασε επίσης:

Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Σκορπιού και ποιες οι αδυναμίες του;

7 πράγματα που μόνο αν είσαι ΣΚΟΡΠΙΟΣ, καταλαβαίνεις!

Οι φάσεις ενός Σκορπιού!