Θέλει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αλλά κυρίως… το μυαλό σου!

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς και Παρθένοι, θα την «ακούσετε» γερά με αυτό το ολόγιομο Φεγγάρι, αλλά μην μου σκιάζεστε! Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να κάνετε μια απογραφή, να δείτε τι δεν δούλεψε και να το αποβάλλετε. Στο καλό να πάει κι αν σας προσθέσω εδώ τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, που δουλεύει κόντρα στο Φεγγάρι, θα καταλάβετε γιατί πρέπει να διώξετε από πάνω σας ότι δεν σας κάθεται καλά! Μην διστάσετε να πείτε «όχι», μην φοβηθείτε εάν τα πράγματα εκ πρώτης όψεως, δεν πάνε προς τα εκεί που θέλετε. Κάντε λίγη υπομονή και μόλις ο ανάδρομος έρθει στα συγκαλά του, θα πέσει το κάθε κομμάτι, στην θέση του!

Κριάρια και Λέοντες, θα την βγάλετε σχετικά καθαρή, αλλά καλό θα ήταν οι μεν Κριοί να προσέξετε τις σκέψεις σας (που θα είναι πολύ επιθετικές) και τα λόγια σας (που ενδέχεται να πληγώσουν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο) ενώ τα Λιοντάρια, προσοχή σε παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με πρόσωπο που είναι πιο πάνω από εσάς στην δουλειά, ή στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Ταυράκια μου, προσέξτε μην ανοιχτείτε οικονομικά περισσότερο από όσο σηκώνει η τσέπη σας, ενώ καλό θα ήταν να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά στα συναισθηματικά σας θέματα.

Καρκινάκια, καλό θα ήταν να σκεφτείτε μερικά πράγματα που αφορούν τον χώρο εργασίας σας (ή τη σχέση σας με κάποια πρόσωπα από εκεί) και να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, αλλά ΟΧΙ να ανοίξετε το στόμα σας για να διορθώσετε καταστάσεις (θα σας γυρίσει μπούμερανγκ)!

Ζυγοί μου καλοί, επ’ ουδενί δεν πρέπει να επιτρέψετε στο μυαλό σας να τριγυρίζει στο παρελθόν και φυσικά η μόνη επιλογή που έχετε, είναι να κοιτάξετε μπροστά. Όμως, μην ξεκινήσετε τίποτα με τον Ερμή ανάδρομο, παρόλο που η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πρόσωπα και καταστάσεις που καιρό τώρα φαίνεται να σας… στοιχειώνουν! Περιμένετε λιγάκι.

Σκορπιουδάκια μου, καλό κρεβάτι σας εύχομαι και όλα τα καλά! Αρκεί να μην περιμένετε από το σεξ να βγάλετε σχέση. Όχι, λυπάμαι, δεν γίνεται! Κατά τα άλλα, να προσέξετε κι εσείς όπως και τα Ταυράκια τα οικονομικά σας και μην απογοητευτείτε εάν κάποια λεφτά που περιμένετε, δεν έρθουν ακόμα! Στον δρόμο είναι κι έρχονται!

Καλοί μου Αιγόκεροι, καλό θα ήταν να κρατήσετε όποιες σκέψεις κάνετε για τον εαυτό σας και να ΜΗΝ ανοίξετε το στόμα σας προτού βεβαιωθείτε ότι αυτό που λέτε δεν θα σας βάλει σε μπελάδες! Επίσης, αν κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σας δεν σας αρέσουν, καταγράψτε το και ΜΗΝ προβείτε τώρα σε αλλαγές, αλλά όταν θα τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής!

Υδροχόοι μου σούπερ, μια πολύ καλή γνωριμία μπορεί να κάνετε τώρα με την Πανσέληνο, αλλά μην την προχωρήσετε ακόμη. Επίσης, να φροντίσετε να περάσετε καλά με τους φίλους και τις παρέες σας, αλλά προσέξτε γιατί κάποια πράγματα που θα ειπωθούν (από την πλευρά των άλλων), δεν θα έχουν μεγάλη δόση αλήθειας. Καιρός να πονηρευτείτε λιγάκι!

Διαβάστε επίσης:

Ερμής ανάδρομος κι ιστορίες τρέλας: Ευχαριστώ, δε θα πάρω!

Μήπως κρύβεις έναν Σκορπιό μέσα σου;

Οι δυο πλευρές του κάθε ζωδίου