Don’ts

Μην πανικοβληθείς, μην τον χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία για να μαζέψεις τα αμάζευτα: «είχε Ερμή ανάδρομο κι έχασα το λεωφορείο, άργησα να φτάσω στην δουλειά, με έβαλε το αφεντικό στο μάτι, πήγε η μέρα μου στραβά» και τα λοιπά τα όμορφα.

• Αφού το ξέρεις ότι το λεωφορείο θα στην κάνει, γιατί δεν ξεκινάς λίιιιιιγο νωρίτερα. Προγραμματισμό θέλει ο ανάδρομος, όχι ξόρκια!

• Είναι και στον Τοξότη! Πού το πας αυτό; Πας να ανοίξεις το στοματάκι σου να πεις κάτι; Κλείσ’ το, μη χάψεις τίποτα και στο ενδιάμεσο πάρε δυο γερές ανάσες και σκέψου: Τι πάω να πω, σε ποιον, γιατί και με τι υφάκι; Γιατί ο Τοξότης, έχει και μια τάση να τα πετάει αφιλτράριστα και ωμά κι όποιον πάρει ο Χάρος!

• Μην υπογράψεις, μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο, μην αγοράσεις αμάξι (έλεος δηλαδή), μην αλλάξεις κομμώτρια τώρα και για να στο πω απλά ΜΗΝ αλλάξεις τίποτα που ΗΔΗ έχεις δοκιμάσει και γνωρίζεις για οτιδήποτε καινούργιο!

Πρόσεξε ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με τα ηλεκτρονικά: κάνε back up τα αρχεία σου, το κινητό σου, τον τηλεφωνικό σου κατάλογο κι έχε το νου σου για οποιοδήποτε μηχάνημα μπορεί να στραβώσει και να σε αφήσει ρέστη. Βρε, δε ρίχνεις κι ένα σέρβις στο αμάξι σου για να είμαστε καλυμμένοι;

Dos

Χρησιμοποίησε μέχρι αηδίας το πρώτο συνθετικό ΞΑΝΑ!Δηλαδή: ΞΑΝΑδιάβασε ότι έρχεται στα χέρια σου στην δουλειά, ΞΑΝΑπέρασε μια φορά τα συμβόλαια που είναι να υπογράψεις και δεν μπορείς να το αποφύγεις (να τα αναβάλεις για μετά τον ανάδρομο). ΞΑΝΑσκέψου, πριν μιλήσεις. ΞΑΝΑτσέκαρε όλα τα πράγματα που περνάνε από τα χέρια σου, όσο απλά ή τετριμμένα κι αν σου φαίνονται!

• Δοκίμασε να βρεις χαμένους φίλους ή ετοιμάσου να ακούσεις νέα τους!

Ψάξε να βρεις πράγματα που έχεις χάσει! Καλά διάβασες: οι πιθανότητες (κι ο ανάδρομος) είναι μαζί σου!

• Συγχώρησε και ξέχνα! Άσε τον ανάδρομο να πάρει στη λήθη, μαζί του, ό,τι σε πίκρανε…

Διαβάστε επίσης:

Άντρας Σκορπιός! Hot or Not;

Οι δυο πλευρές του κάθε ζωδίου

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω την αμαρτία σου!