Δεν υπάρχει ζώδιο που να μην έχει αυτή την σκοτεινή πλευρά, αλλά για να είμαστε δίκαιοι δεν την εκδηλώνουν όλοι οι άνθρωποι κι δεν έχουν όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά!

Για πάμε να δούμε την λίστα των σκοτεινών χαρακτηριστικών ενός Σκορπιού που περνάει άσχημη φάση:

1. Μπορεί να τον πιάσει λύσσα κακιά και να πάθει εμμονή με κάτι ή κάποιον, ή να του καρφωθεί μια ιδέα στο κεφάλι και να μην του φεύγει.

2. Μερικοί Σκορπιοί έχουν μανία καταδίωξης. Πιστεύουν ότι κάποιος τους παρακολουθεί.

3. Δεν είναι απλά καχύποπτος, είναι η επιτομή της καχυποψίας! Βλέπει παντού υπόπτους και ύποπτα πράγματα… Χμμμμ

4. Μπορεί να σου βγάλει το λάδι για να σε εμπιστευτεί. Συνδυάζει όοοοοοοοοολα τα παραπάνω τα ωραία και αποφασίζει ότι θα παραμείνει κλειστός και δεν θα σε εμπιστευτεί, δεν θα πιστέψει λέξη από όσα του λες, γιατί πολύ απλά…. Έχει σχηματίσει μια ιδέα συγκεκριμένη για εσένα και πάει και τελείωσε! Καλό κουράγιο να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη!

5. Δεν το έχει σε τίποτα να κινηθεί υπογείως για να φτάσει στο σκοπό του. Κοινώς και κρύβει τις προθέσεις του και χειραγωγεί ανθρώπους και καταστάσεις. Τον άθλιο!

6. Αν αισθανθεί ανασφαλής ή ότι απειλείται (μπορεί και να είναι του μυαλού του κατασκεύασμα βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία!), βγάζει θυμό, κακία, ζήλεια, σαρκασμό κι όλα τα «όμορφα» που δεν θέλεις να δεις ή να συναντήσεις!

7. Όσο κλισεδάκι πια κι αν είναι, ο αρνητικός Σκορπιός, δεν παίρνει απλά εκδίκηση, καταστρέφει ότι μπορεί κι ότι περνάει από το διαβολικό του χεράκι!

Μια χαρά δεν είναι ο Σκορπιός όταν δεν του γαργαλάς τα αρνητικά ένστικτα; Και στο κάτω κάτω, τι ζητάει; Να μπορεί να εμπιστευτεί τους ανθρώπους που έχει στην ζωή του και αν αισθανθεί ασφάλεια, γίνεται χίλια κομμάτια για εκείνους!
Γιατί μου τον συγχύζετε;;; Ε;;;

Διάβασε επίσης:

Πέντε πράγματα που κάνουν έξαλλο έναν Σκορπιό

Αν σου πει Σκορπιός ότι σ' αγαπάει, να μην τον πιστέψεις!

Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Σκορπιού και ποιες οι αδυναμίες του;