Ποια είναι εκείνα τα 5 πράγματα που κάνουν έναν Σκορπιό να γυρίσει το κεφάλι του από την άλλη ή να θέλει να πνίξει κόσμο;

Έχουμε και λέμε:

1. Αντιπαθεί τους επιδειξίες και τους δήθεν ανθρώπους. Άλλο πράγμα η αυτοπεποίθηση (την οποία όποιος την έχει ΔΕΝ την διαφημίζει) κι άλλο πράγμα ο άνθρωπος που θέλει να προβληθεί, μην τυχόν και δεν τον δοξάσουν ή χάσει κανέναν έπαινο.

2. Δεν μπορεί να δεχτεί την ασέβεια προς το πρόσωπο του. Όχι γιατί έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, αλλά γιατί η προσωπική του αξιοπρέπεια είναι μια αξία που δεν διαπραγματεύεται.

3. Βάζει σε μαύρη λίστα όσους λένε ψέματα για πλάκα. Γενικά δεν γουστάρει το ψέμα, αλλά το καταλαβαίνει. Δεν δέχεται όμως τα ψέματα που πληγώνουν ανεπανόρθωτα τους δεσμούς εμπιστοσύνης. Άλλο πράγμα το χαζό κι αμελητέο ψεματάκι κι άλλο να σερβίρει κανείς ψέματα για να την σκαπουλάρει.

4. Δεν ανέχεται όσους παραβιάζουν την ιδιωτικότητα του με αγενείς ερωτήσεις ή επιθετικό στιλάκι. Μην κάνεις πολλές ερωτήσεις, ξυπνάς το ζώο μέσα του. Θα σου πει ότι θέλει ΟΤΑΝ ΚΙ ΑΝ αισθανθεί άνετα.

5. Έχει πραγματική αλλεργία στους τύπους εκείνους που πάνε να τον δουλέψουν και τον περνούν για χαζό, επειδή δεν μιλάει. Βλέπει καθαρά, διαβάζει μέσα από τις γραμμές, δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβει τι ρόλο βαράει ο καθένας. Όχι να τον θεωρείς και χάπατο ρε φίλε! Δεν λέει!

Διάβασε επίσης:

Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Σκορπιού και ποιες οι αδυναμίες του;

7 πράγματα που μόνο αν είσαι ΣΚΟΡΠΙΟΣ, καταλαβαίνεις!

Οι φάσεις ενός Σκορπιού!