Καταρχάς να ξεκινήσουμε από τα απλά: ας μην έχει νεύρα όλη την ώρα κι ας μην τρώγεται με τα ρούχα του! Δεν μπορεί ο Ζυγός ακραίες καταστάσεις, φωνές, νεύρα, γκρίνια και βαριά λόγια. Θέλεις να είσαι στο πλάι του; Φρόντισε να είσαι χαρούμενος άνθρωπος, ανοιχτός, ακομπλεξάριστος, να πατάς γερά τα πόδια σου στην γη, να είσαι γεμάτος θετική ενέργεια!

Από κει και πέρα, τα πράγματα με τον/την Ζυγό, είναι εύκολα. Κοίταξε μην τα κάνεις μαντάρα!

Για αρχή, φρόντισε να του κρατάς τον ενδιαφέρον αμείωτο. Δεν σου λέμε να γίνεις κλόουν, αλλά μην αράξεις στον καναπέ και δεν ξανασηκωθείς άπαξ και τον/την έχεις κάνει δικό/ή σου!

Επειδή ο Ζυγός έχει ένα θεματάκι με τη λήψη αποφάσεων, καλό θα ήταν με τρόπο σαφή, αλλά ευγενικό, να παίρνεις εσύ πρωτοβουλίες και να τον ενημερώνεις!

Άλλο ένα πράγμα που θα σε συμβούλευα, είναι να τον ακούς όταν σου μιλάει. Δεν είναι επίμονος ή επίπονος άνθρωπος, αλλά αν τον αγνοήσεις, μάλλον σε (μικρό) βάθος χρόνου, θα βρεθείς να κάνεις παρέα… μόνος/η σου! Ο Ζυγός, δεν ανέχεται να τον αγνοούν, αλλά δεν θα βάλει τις φωνές για να διεκδικήσει κομμάτι από την προσοχή σου!

Μπορείς να τον εμπιστευτείς, θα είναι δίπλα σου, αρκεί όμως κι εσύ να μην του κάνεις την ζωή πατίνι με ψεύτικα δράματα, ψυχοβγαλτικές απαιτήσεις και ζήλιες, γκρίνιες, ή… περιορισμούς! Ο/η Ζυγός, αγαπάει τα όμορφα πράγματα, τις ήρεμες καταστάσεις, και είναι ερωτευμένος/η με την ίδια την αγάπη!

Διάβασε επίσης:

Άντρας Ζυγός: Hot or not?

Πώς βλέπει ο Ζυγός τα υπόλοιπα 11 ζώδια;

Γιατί ο Ζυγός είναι το τέλειο ταίρι;