Σ = Συγκεντρωτικός! Σου φαίνεται περίεργο επίθετο; Ε, λοιπόν, ξανασκέψου το! Ο Σκορπιός, τείνει να είναι συγκεντρωτικός, για να μπορεί να ελέγχει τα πάντα και να τα φέρνει (τα πράγματα, αλλά και τους ανθρώπους), εκεί που εκείνος θέλει!

Κ = Κτητικός! Σιγά μην δεν ήταν! Δεν το κρύβει όμως, για να είμαστε κι εμείς απόλυτα εντάξει απέναντί του. Ο Σκορπιός αγαπάει με ένταση και θέλει να κυριαρχεί επί του προσώπου (ή των προσώπων) που αγαπάει και να νιώθει όχι απλά κοντά του, αλλά δικά του!

Ο = Ολοκληρωτικός! Σιγά-σιγά, αρχίζεις να σχηματίζεις την εικόνα για αυτό το ισχυρότατο ζώδιο, έτσι; Ο Σκορπιός αγάπη μου, σε καταπίνει ολόκληρο και φτύνει και τα κουκούτσια! Έτσι απόλυτος, κάθετος και τσεκουράτος είναι!

Ρ = Ρομαντικός. Οκ, δεν χρησιμοποιώ το επίθετο με την κλασσική κι ευρεία έννοια του, αλλά με μια ελαφρώς… διαστροφική και παράξενη εκδοχή του! Ο Σκορπιός είναι ευαίσθητος (αλλά το κρύβει), αγαπάει με πάθος, είναι ακραίος, αλλά λατρεύει και τον έρωτα και την αγάπη, ως έννοιες. Απλά, δεν είναι η τυπική ρομαντική ψυχή. Θέλει να πιάσεις λίγο ένταση κι άκρα μαζί του…!

Π = Πεισματάρης! Δεν αλλάζει μυαλά, γνώμη, ρότα. Αυτό που σκέφτεται, αυτό είναι το σωστό (είτε είναι, είτε ΔΕΝ είναι!). Αυτό που του έχει καρφωθεί στο κεφάλι, θα το κάνει. Από λόγια παίρνει… Απλά, αφού σε ακούσει, θα χαμογελάσει πονηρά και θα κάνει το δικό του!

Ι = Ισχυρός! Δεν είναι από τα ζώδια που θα βγουν να το πούνε ή να το δείξουν. Όμως δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβεις ότι εδώ έχεις να κάνεις με ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο, με μυαλό και ψυχή, που δεν σπάνε, αλλά αντίθετα «τρυπάει» μέσα από τους ανθρώπους και τα προβλήματα, με σημάδια μεν, αλλά άθραυστος δε!

Ο = Οξυδερκής! Τα πάντα τα πιάνει στον αέρα, λίγα λέει και μπορεί και να στο παίξει και χαζός ή αθώα περιστερά! Παρόλα αυτά να ξέρεις, έχει καταλάβει και όσα έχουν ειπωθεί και όσα ΔΕΝ ειπώθηκαν ποτέ…

Σ = Σέξι ή και σεξουαλικός! Πες το όπως θέλεις! Μια φορά, ο Σκορπιός είναι από εκείνα τα ζώδια, που λίγη σημασία έχει αν είναι όμορφος κανείς ή όχι. Ο Σκορπιός, άντρας ή γυναίκα, δεν παίζει με την εικόνα του/της, αλλά… με το μυαλό σου και τα βασικά ένστικτά σου!

Διάβασε επίσης:

Οι φάσεις ενός Σκορπιού!

Γιατί χρειάζεσαι έναν Ζυγό στην ζωή σου!

Τα top 5 τελειομανή ζώδια!