Μα φυσικά γιατί θα στην ομορφύνει, είναι η πιο σωστή και η πρώτη απάντηση που μας έρχεται στο μυαλό! Παρόλα αυτά, σου παρουσιάζουμε 6 καλούς λόγους, για τους οποίους, είτε τον έχεις φίλο/η, είτε σύντροφο, ο Ζυγός, θα προσθέσει κάτι θετικό στη ζωή σου!

1. Είναι δίκαιος. Οκ, το λέμε και το ξαναλέμε, αλλά κάποια στιγμή, ας το εμπεδώσουμε: έχει το χάρισμα να βλέπει και τις δυο πλευρές κάθε νομίσματος και έτσι ο Ζυγός, κρατάει ίσες αποστάσεις από τις καταστάσεις, όσο φορτισμένη κι αν είναι η ατμόσφαιρα.

2. Δεν βαριέσαι ποτέ με ένα Ζυγό δίπλα σου (αν και το ανάποδο, μπορεί να συμβεί!). Ξέρει πως να περνάει όμορφα και πάντα έχει μια καλή ατάκα για να μοιραστεί! Επίσης, έχει χιούμορ και μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση: να σε ανεβάσει όταν έχεις τις μαύρες σου, ή να σε παρηγορήσει.

3. Είναι από τα ελάχιστα ζώδια που όταν του μιλάς, παίρνει το χρόνο του για να καταλάβει τι του λες, να το επεξεργαστεί και να το εκτιμήσει. Αντιδρά επομένως, στοχευμένα σε ότι του λες και δεν πετάει αηδίες και κούφιες γλυκές κουβεντούλες για να σε ξεφορτωθεί όπως-όπως. Δίνει εξαιρετικά σωστές συμβουλές και δεν κάνει ποτέ λάθος!

4. Μπορεί να σου προσφέρει έναν ώμο να κλάψεις, ή για να το πούμε αλλιώς, ο Ζυγός, έχει τον σωστό τρόπο για να σε παρηγορήσει όταν κάτι άσχημο σου συμβαίνει. Ο τρόπος του είναι ανακουφιστικός και οι λέξεις του, σωστά επιλεγμένες. Δεν θα σε ανάψει όταν βλέπει ότι είσαι θυμωμένος με κάποιον και δεν θα ρίξει αλάτι στις πληγές σου, ακόμα κι όταν έχεις κάνει μια βλακεία. Ξέρει πως να χειριστεί σωστά τον πόνο σου.

5. Έχει υπέροχο γούστο και μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά επίπεδα! Βλέπει καθαρά τι είναι όμορφο και μπορεί να σου φτιάξει από την γκαρνταρόμπα μέχρι το σπίτι! Άσε τον Ζυγό να αναλάβει κι εκείνος θα στα φτιάξει όλα με τέτοιο τρόπο, που θα χαίρεσαι να τα βλέπεις!

6. Τέλος, ο Ζυγός λύνει προβλήματα, δεν δημιουργεί. Το έχουμε πει ξανά ότι είναι ευφυής άνθρωπος ο Ζυγός, απλά δεν το διαφημίζει με ατάκες και εξυπνάδες. Μπορεί να σου προσφέρει μια λύση για κάθε πρόβλημα κι όχι ένα πρόβλημα για κάθε λύση!

Διάβασε επίσης:

4 δυνατά και αδύναμα σημεία του Ζυγού

Άντρας Ζυγός: Hot or not?

Σου δίνω 6 καλούς λόγους για να ΜΗΝ τα βάλεις με έναν Ζυγό!

7 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Ζυγό!

5 πράγματα που ο Ζυγός κάνει καλύτερα από τα άλλα ζώδια